• Live

  Ravit: Toto65 Vermo

  Ke 7.12. 19:00 - 21:00
 • Live

  MTV Sport Uutiset

  Ke 7.12. 19:25 - 19:30
 • Live

  Champions Hockey League: Bern - Sparta Praha

  Ke 7.12. 20:35 - 23:10
 • Live

  MTV Sport Uutiset

  Ke 7.12. 22:30 - 22:40
 • Live

  Ravit: Toto4

  To 8.12. 19:10 - 20:35

Massa: Kokemus pian kovaa valuuttaa F1-kuskimarkkinoilla

Williams-tallin kuljettaja Felipe Massa uskoo olevansa kauden 2017 kuljettajamarkkinoilla avaintekijöitä, kun F1-sarjaan kaavailtavat sääntömuutokset korostavat kuljettajien kokemusta.

Kaudella 2017 formulasarjan säännöt kokevat merkittävimmän mullistuksen sitten kauden 2009. Talleille muutoksesta on uumoiltu erittäin haastavaa, koska tuulitunnelin roolia auton kehitystyössä rajoitetaan merkittävästi.

Massa, 34, kilpailee vielä ainakin ensi kauden Williamsilla Valtteri Bottaksen tallitoverina, mutta brassin tulevaisuus on sen jälkeen avoin. Massa uskoo kokemuksensa tekevän hänestä houkuttelevan vaihtoehdon kuskimarkkinoilla.

- Seuraava kausi on iso muutos kaikille. Ihmiset etsivät silloin kokemusta ja haluavat sellaisen kuljettajan, joka tietää mitä sanoa ja osaa auttaa tallia kehittymään. Voin kenties jatkaa silloin hyvällä tasolla, mutta vielä sitä on vaikea sanoa, Massa puntaroi Autosportille.

Kokenut brasilialainen on kilpaillut kuninkuusluokassa kaudesta 2002 lähtien. Päätös jatkosta ei ole vielä ajankohtainen.

- Sopimuksestani on jäljellä vielä vuosi, joten olen tyytyväinen olooni täällä. Jos en saa tilaisuutta jatkaa sillä tasolla, minkä katson tarvitsevani ja ansaitsevani, niin silloin ehkä lopetan. Minulla on aikaa miettiä sitä, Massa sanoi.

Formulakeskustelu jatkuu MTV F1:n Facebook-sivuilla

Uusimmat uutiset

Formulat MTV:n kanavilla

  Ei tulevia TV-esityksiä

  Tässä lajissa ei ole tiedossa olevia TV-esityksiä seuraavan kolmen kuukauden aikana.

 • Katso lisää

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.