TV-Opas
 • Live

  WTA TEB BNP Paribas Championship

  Pe 28.10. 11:00 - 12:30
 • Live

  WTA TEB BNP Paribas Championship

  Pe 28.10. 14:30 - 16:05
 • Live

  Formula 1: vapaat harjoitukset 1 / Meksiko

  Pe 28.10. 17:55 - 19:40
 • Live

  Tennis: Swiss Indoors Basel 500

  Pe 28.10. 18:00 - 20:00
 • Live

  Ravit: Toto4

  Pe 28.10. 19:10 - 20:35

"McLaren on formula ykkösten nukkuva jättiläinen"

McLaren-talli tekee alkavalla F1-kaudella nopeasti nousua kohti sarjan kärkikahinoita, uskoo Manor-tallin urheilujohtaja Dave Ryan.

McLarenin ja Hondan kumppanuudelta odotettiin viime kaudella paljon, mutta takkuillen alkanut yhteistyö tuotti MM-sarjassa vain 27 pistettä. Aiemmin urallaan pitkään McLarenilla työskennellyt Ryan ei odota maineikkaan brittitallin alennustilan jatkuvan enää pitkään.

- Ollaan nyt rehellisiä, McLaren on tällä hetkellä hieman kuin nukkuva jättiläinen. Heillä on ollut muutama heikko vuosi, joista etenkin viime vuosi oli erityisen vaikea, mutta heillä on potentiaalia saada homma kuntoon, Ryan kertoi brittiläiselle The Sun -sanomalehdelle.

Manorin autoja kiidättävät alkavalla kaudella Mercedeksen voimanlähteet. Ryan ei kuitenkaan usko tallinsa kykenevän taistelemaan McLarenin valtavia voimavaroja vastaan.

- Jos voimme kilpailla heitä vastaan satunnaisesti, niin se olisi fantastista, mutta tilanteen realiteetti on sellainen, että heidän tulisi olla joukon kärkipäässä. Emme aliarvioi ketään, enkä missään tapauksessa aliarvioi heitä. Heillä on käytössään uskomattomia ihmisiä ja uskomattomia resursseja. Vaikeudet ovat satuttaneet heitä, mutta kunhan palaset loksahtavat kohdilleen, niin he ovat oitis terävimmässä kärjessä, Ryan ennakoi.

- En tietenkään halua heidän onnistuvan. Meidän tilanteessamme olisin varsin tyytyväinen, jos heillä olisi hieman vaikeuksia, mutta niin ei tule tapahtumaan. Kysymys on vain ajasta, Ryan lisäsi.

Formulakeskustelu jatkuu MTV F1:n Facebook-sivuilla

Uusimmat uutiset

Formulat MTV:n kanavilla

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.