TV-Opas
 • Live

  Alppihiihdon maailmancup: Sölden

  Su 23.10. 10:55 - 11:45
 • Live

  WTA TEB BNP Paribas Championship

  Su 23.10. 12:00 - 13:45
 • Live

  Alppihiihdon maailmancup: Sölden

  Su 23.10. 13:55 - 14:50
 • Live

  Tennis: European Open Antwerp ATP 250

  Su 23.10. 15:30 - 17:45
 • Live

  MTV Sport: F1 Ennakkotunnelmat

  Su 23.10. 18:25 - 18:55

Mersu-pomo: Kaikille asiakastalleille tasaveroiset moottorit

F1-sarjan hallitsevan mestaritallin Mercedeksen asiakkaat saavat kauden alussa tehdastallin kanssa tasaveroisen voimanlähteen, vakuuttaa saksalaisvalmistajan moottoripomo Andy Cowell.


Valmistajan oman tehdastallin lisäksi Mercedes toimittaa voimanlähteet alkavalla kaudella Williamsille, Force Indialle ja Manorille.

Mercedes ei kyennyt resurssipulan vuoksi tuomittamaan viime kauden lopussa uusinta moottoriversiotaan asiakkeilleen, mutta kauden avaukseen kaikki lähtevät samalta viivalta.


- Viime vuonna Monzassa esitelty päivitys vaati valtavasti töitä Brixworthissa. Tuolloin meillä oli resursseja toimittaa moottorin viimeisin kehitysversio ainoastaan tehdastallin käyttöön, Cowell taustoitti Autosportin mukaan.


- Tästä on nyt hyötyä kaikille Mercedeksen moottoria käyttäville talleille, koska olemme kyenneet viemään tuolloin tehtyä kehitystyötä eteenpäin syksyn ja talven aikana. Nyt kaikki asiakkaat saavat kehitetyn paketin, mikä on täysin samaa spesifikaatiota kuin tehdastallin käyttämä versio. Melbounessa kaikki kahdeksan autoa omaavat saman potentiaalin suorituskyvyssä, mikä on hyvä askel eteenpäin kaikille, Cowell jatkoi.

Formulakeskustelu jatkuu MTV F1:n Facebook-sivuilla

Uusimmat uutiset

Formulat MTV:n kanavilla

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.