TV-Opas
 • Live

  Alppihiihdon maailmancup: Sölden

  Su 23.10. 10:55 - 11:45
 • Live

  WTA TEB BNP Paribas Championship

  Su 23.10. 12:00 - 13:45
 • Live

  Alppihiihdon maailmancup: Sölden

  Su 23.10. 13:55 - 14:50
 • Live

  Tennis: European Open Antwerp ATP 250

  Su 23.10. 15:30 - 17:45
 • Live

  MTV Sport: F1 Ennakkotunnelmat

  Su 23.10. 18:25 - 18:55

Renault'n F1-pomot lupaavat isoa askelta

Renault ottaa alkavan F1-kauden voimanlähteensä suorituskyvyssä toistaiseksi suurimman harppauksensa eteenpäin, lupaa valmistajan toimitusjohtaja Cyril Abiteboul.

Renault on ollut kaksi vuotta V6-moottorinsa kanssa altavastaajana Mercedekselle ja Ferrarille, mutta alkavaan kauteen ranskalaisleirissä suunnataan luottavaisesti. Valmistajan johtoportaassa voimanlähteen odotetaan ottavan tällä kertaa reilun askeleen eteenpäin.

- Meille se ei ole mikään pieni askel. Kysymys kuuluu, miten se vertautuu siihen, mitä Mercedes, Ferrari ja Honda ovat saaneet aikaan, mutta meille se on iso askel. Se on suurin askel nykyisten sääntöjen vallitessa, Abiteboul kommentoi Motorsport.comille.

Ranskalaisvalmistajan ratatoimintoja johtava Remi Taffin vakuuttaa, että viime vuoden kehitystyön aikana tehdyistä virheistä on otettu oppia.

- Jos tarkastellaan viime kautta, niin otimme loppuvuodesta käyttöön joitakin uusia konsepteja D-spesifikaation voimanlähteessä. Vaikka emme käyttäneetkään tuolloin niitä kaikkia, niin Brasiliassa ajettu testi tarjosi meille erittäin käyttökelpoista informaatiota, Taffin kertoi.

- Teimme töitä erityisesti moottorin palotilan ja turbon kanssa, jotka tuovat lisää suorituskykyä luotettavuutta uhraamatta, Taffin lisäsi.

Formulakeskustelu jatkuu MTV F1:n Facebook-sivuilla

Uusimmat uutiset

Formulat MTV:n kanavilla

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.