TV-Opas
 • Live

  Ravit: Toto5

  Ti 27.9. 19:10 - 21:00
 • Live

  MTV Sport Uutiset

  Ti 27.9. 19:25 - 19:30
 • Live

  MTV Sport Uutiset

  Ti 27.9. 22:25 - 22:35
 • Live

  Ravit: Toto65 Vermo

  Ke 28.9. 19:00 - 21:00
 • Live

  MTV Sport Uutiset

  Ke 28.9. 19:25 - 19:30

Ricciardo: Moottori Red Bullin ainoa kysymysmerkki

Red Bull -tallin menestys alkavalla F1-kaudella on pitkälti kiinni moottoritoimittaja Renault'n onnistumisesta, katsoo itävaltalaistallin kuljettaja Daniel Ricciardo.

Red Bull jatkaa värikkäiden vaiheiden jälkeen Renault'n asiakkaana tulevallakin kaudella. Ricciardo uskoo ainoastaan ranskalaisvalmistajan voimanlähteen seisovan tallin mestaruustaistelun tiellä.

- En lähde kauteen sillä ajattelulla, että voimme voittaa mestaruuden. Se olisi väärä tapa, mutta jos homma toimii, loistavaa. Meillä on mielestäni siihen alusta, Ricciardo kommentoi Autosportin mukaan.

- Se tapa millä talli kehitti autoa viime kaudella todisti henkilökuntamme osaamisen lisäksi myös sen, että tallissa on edelleen motivaatiota ja nälkää. Se on kaikkein lupaavinta. En ole nähnyt kenekään epäilevän tai kadottavan motivaatiotaan. Kaikki ovat nälkäisempiä kuin koskaan.

- Ikävä kyllä tilanne näyttää nyt olevan aina kiinni siitä, millaisen moottorin saamme. Mekaanisesti kykenemme ehdottomasti rakentamaan hyvä auton kaudelle 2016, mutta miten hyvä moottori on? Se on kysymysmerkki, Ricciardo jatkoi.

Formulakeskustelu jatkuu MTV F1:n Facebook-sivuilla

Uusimmat uutiset

Formulat MTV:n kanavilla

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.