• Live

  Ravit: Toto4

  Ma 5.12. 19:10 - 20:35
 • Live

  MTV Sport Uutiset

  Ma 5.12. 19:25 - 19:30
 • Live

  MTV Sport Uutiset

  Ma 5.12. 22:25 - 22:35
 • Live

  Ravit: Toto5

  Ti 6.12. 16:10 - 18:00
 • Live

  MTV Sport Uutiset

  Ti 6.12. 19:20 - 19:25

Williams-pomo ei kaipaa supertähtikuskia – "Alonson palkalla emme söisi vuoteen"

Williams-talli satsaa jatkossakin taloudelliset resurssinsa tähtikuljettajan palkkamisen sijaan autonsa kehitystyöhon, linjaa brittitallin tekninen johtaja Pat Symonds.

Williamsin budjetin uskotaan olevan vasta sarjan viidenneksi suurin, mutta talli on tästä huolimatta kahtena edelliskautena onnistunut nappaamaan valmistajien sarjan kolmannet sijat. Symonds vakuuttaa, että Williamsin budjetti on jatkossakin parempi sijoittaa juuri auton kehitystyöhon.

– En ole aiemmilla puheillani tarkoittanut sitä, että emme voisi hyödyntää tähtikuljettajien tarjoamia ominaisuuksia, mutta ne maksavat rahaa. Tällä hetkellä meillä on kuitenkin puutteita sellaisilla alueilla, jotka priorisoisin supertähden edelle, Symonds kommentoi Autosportille.

– Jos Fernando Alonso tulisi ajamaan meille, niin hyödyntäisimme häntä mahdollisimman tehokkaasti, mutta jos meidän täytyisi maksaa hänen palkkansa, niin emme söisi vuoteen, Symonds jatkoi.

Symonds katsoo Valtteri Bottaksen ja Felipe Massan muodostavan oivallisen kuskiparin tallin tarpeisiin.

– He ovat mielestäni täydellinen pari tallillemme, he tekevät töitä yhdessä todella hyvin. He ovat tiimipelaajia ja kirittävät toisiaan ankarasti, koska he ovat suorituskyvyltään varsin samanlaisia. Kilpailu heidän välillään tapahtuu myös mukavalla tavalla, mikä auttaa koko tallia, Symonds sanoi.

– Rehellisesti sanottuna, jos saisin täyden vapauden valita, niin pitäisin juuri sen, mitä meillä nytkin on. Ja tällaista en sano kovinkaan usein, Symonds lisäsi.

Formulakeskustelu jatkuu MTV F1:n Facebook-sivuilla

Uusimmat uutiset

Formulat MTV:n kanavilla

  Ei tulevia TV-esityksiä

  Tässä lajissa ei ole tiedossa olevia TV-esityksiä seuraavan kolmen kuukauden aikana.

 • Katso lisää

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.