• Live

  Ravit: Toto4

  Pe 9.12. 19:10 - 20:35
 • Live

  MTV Sport Uutiset

  Pe 9.12. 19:25 - 19:30
 • Live

  PGA Tour Golf: Franklin Templeton Shootout

  Pe 9.12. 21:00 - 00:00
 • Live

  MTV Sport Uutiset

  Pe 9.12. 22:25 - 22:35
 • Live

  Alppihiihdon maailmancup: Val d'Isère

  La 10.12. 10:20 - 11:25

Mäkilegenda Niemisen toive: "Onnistumisen pyörä nyt liikkeelle"

Olympiavoittaja ja MTV Sportin asiantuntija Toni Nieminen kertoo kattavassa videohaastattelussa ajatuksiaan Suomen mäkimaajoukkueen uudesta päävalmentajasta Andreas Mitterista. Ja monesta muusta asiasta.

Itävaltalainen Andreas Mitter nimitettiin Suomen mäkimaajoukkueen päävalmentajaksi keskiviikkoiltana. 34-vuotias Mitter tulee kovaan paikkaan. Maamme mäkihyppy on aallonpohjassa ja Lahden MM-kisat ovat edessä jo noin 11 kuukauden kuluttua.

Toni Nieminen peräänkuuluttaa yhteistyötä ja positiivisuutta.

- Toivottavasti onnistumisen pyörä lähtee nyt liikkeelle. Yksi mies ei voi  tehdä taikatemppuja hetkessä. Odotetaan, että hän saa kentän yhtenäiseksi, ruvetaan tekemään yhtenäisen linjan mukaan töitä, paluuta mäkihuipulle tekevä Nieminen miettii.

Suomella on nuoria lahjakkuuksia kurkistamassa kansainväliselle tasolle. Nuoria lahjakkuuksia ovat muun muassa Niko Kytösaho ja Andreas Alamommo. Myös kaiken kokenut mestari Janne Ahonen jatkaa uraansa.

- Mäkihypyssä voi lyhyessä ajassa tapahtua kuitenkin paljon. Hyvässä ja pahassa. Mutta Lahtea ajatellen kiire voi tulla ja työnteon pitää alkaa nyt, Nieminen tiivistää.

Oheisessa haastattelussa Nieminen käy läpi myös torstain Planican kisan suomalaisten osalta sekä ihmettelee ikinuoren Noriaki Kasain virettä. Kasai hyppäsi Planicassa 500:nnnen maailmancupin kisansa.

Osallistu keskusteluun

Uusimmat uutiset

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.