• Live

  Ravit: Toto5

  Ti 6.12. 16:10 - 18:00
 • Live

  MTV Sport Uutiset

  Ti 6.12. 19:20 - 19:25
 • Live

  Champions Hockey League: Zürich - Växjö

  Ti 6.12. 20:35 - 23:10
 • Live

  MTV Sport Uutiset

  Ti 6.12. 22:20 - 22:35
 • Live

  Ravit: Toto65 Vermo

  Ke 7.12. 19:00 - 21:00

Salpausselälle luvassa vaihtelevaa talvisäätä: Pakkanen ei kiusaa

Lahdessa käydään viikonloppuna hiihdon, mäkihypyn ja yhdistetyn maailmancupin kisaviikonloppu. Kyseessä on vuoden päästä käytävien MM-kisojen etkot.

Salpausselälle on luvassa melko mukavaa, joskin hieman vaihtelevaa talvisäätä. Ainakaan pakkanen ei huippu-urheilijoita ja katsojia tänä viikonloppuna kiusaa.

- Perjantaina lämpötila alueella on nollassa tai ylimmillään asteen verran plussalla. Tuulet ovat heikkoja tai kohtalaisia, etelän tai kaakon suunnalta. On siinä hilkulla, että sataako päivällä. Märkää lunta tulee illasta alkaen, MTV:n meteorologi Miina Manninen sanoo.

Perjantaina Lahdessa käydään muun mussa suurmäen kisa ja yhdistyn kisa. Lauantaina tohinaa on niin mäessä kuin ladullakin.

- Lauantaina luvassa on ajoittaista lumisadetta koko päivän. Se on märkää nuoskalunta. Ylin lämpötila on nollassa, yöllä Lahdessa ollaan pakkasen puolella. Etelän puoleinen tuuli voimistuu päivän aikana. Manninen kertoo.

Pyhänä on luvassa pienen pakkasen päivä.

- Jossain vaiheessa päivää sataa lunta, sen ajoitus on vielä epävarma. Ennuste sunnuntaille elää. Sunnuntai näyttäisi olevan viikon tuulisin päivä, tuuli on etelän tai kaakon suunnalta. Ja pakkasella pystään pari astetta, Manninen ynnää.

Osallistu keskusteluun

Uusimmat uutiset

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.