TV-Opas
 • Live

  Tennis: WTA Kremlin Cup Moskva

  Pe 21.10. 15:30 - 17:00
 • Live

  Tennis: WTA Kremlin Cup Moskva

  Pe 21.10. 17:00 - 18:30
 • Live

  Formula 1: vapaat harjoitukset 1 / USA

  Pe 21.10. 17:55 - 19:40
 • Live

  Ravit: Toto4

  Pe 21.10. 19:10 - 20:35
 • Live

  MTV Sport Uutiset

  Pe 21.10. 19:25 - 19:30

Kärpillä maalin kiinnitys CHL-finaaliin – "Nyt voidaan päästää kaasu pohjaan"

Champions Hockey Leaguen finaalipaikat jaetaan tiistaina. Molemmat välierien toiset osaottelut nähdään suorana MTV Total -kanavilla ja Katsomossa.

Suomalaisten otteluparissa Kärpät-Lukko oululaiset ovat yhden maalin edulla kiinni finaalipaikassa viikko sitten Raumalta haetun 3-2-vierasvoiton turvin. Kärppien leirissä arvioidaan, että toiseen osaotteluun on henkisesti helpompi valmistautua.

- Ensimmäisessä pelissä oli vaikea laittaa niin sanotusti all-in, ja pelistä tuli pikkuisen liian tarkkaa. Tämä oli uusi ja haastava asetelma. Nyt voidaan päästää kaasu pohjaan ja mennä kuin huomista ei olisi, Kärppien valmentaja Mikko Manner ennakoi.

Finaalipaikka ratkeaa kahden ottelun yhteistuloksella. Manner pitää finaalipaikkaa kaikkea muuta kuin ratkaistuna.

- Sarja on vasta puolessavälissä, ja meidän pitää vielä vähän parantaa ensimmäisestä ottelusta, Manner kertoo.

Ensimmäisessä välierässä Lukko oli jo vahvasti kiinni voitossa, mutta Kärpät onnistui kirimään kahden maalin takaa-ajoasemasta voittoon. Raumalla onkin paneuduttu ennen kaikkea oman pään pelaamiseen.

- Puolustuspelimme pitää olla parempaa toisessa osassa. Aukkoja ei saa tulla. Meidän pitää ansaita enemmän ylivoimia ja saada senkin avulla enemmän hyökkäyspeliä aikaiseksi, valmentaja Juha Vuori vaatii.

Kärpät–Lukko-ottelun ennakkostudio MTV Sport 1 -kanavalla ja Katsomossa klo 18.00 alkaen. Studioisäntänä Teemu Niikko, asiantuntijoina Juhani Tamminen ja Hannu Aravirta. Suora lähetys ottelusta alkaa klo 18.20. Selostajana Antero Mertaranta.

Vain ihme voi pudottaa Frölundan finaalista

Viime kauden finalisti Frölunda lähtee kotiotteluunsa Davosia tukevassa 5-0-johtoasemassa. Frölunda vei Sveitsissä pelatussa ensimmäisessä osaottelussa laukaukset nimiinsä 34-20. Etukäteen ajateltuna Davosin nousi finaaliin vaatisi ihmettä. Ensimmäisessä osaottelussa kaksi maalia viimeistellyt Frölundan 18-vuotias puolustaja Jacob Larsson muistuttaa kuitenkin keskittymisen tärkeydestä.

- Muutaman sekunnin herpaantuminen, ja Davos käyttää sen epäröimättä hyödykseen nopealla suunnanmuutospelillään. Yksi nopea maali heille voi nopeasti johtaa toiseen, sitten kolmanteen ja siinä vaiheessa he ovat jo takaisin pelissä. Jos pelaamme samoin kuin viime pelissä, meillä on hyvät mahdollisuudet pitää tämä johto, Larsson kommentoi CHL:n verkkosivuilla.

TV-ohjelmat: Jääkiekko


Osallistu keskusteluun

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

Jääkiekon livelähetykset

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.