• Live

  Ravit: Toto65 Vermo

  Ke 18.1. 19:00 - 21:00
 • Live

  MTV Sport Uutiset

  Ke 18.1. 19:25 - 19:30
 • Live

  MTV Sport Uutiset

  Ke 18.1. 22:30 - 22:40
 • Live

  Ravit: Toto4

  To 19.1. 19:10 - 20:35
 • Live

  MTV Sport Uutiset

  To 19.1. 19:25 - 19:30

MTV:n urheilupomo: Urheilulehden arvaus Tamista ei pidä paikkaansa

MTV:n urheilupäällikkö Markus Autero korjaa julkisuudessa liikkuvaa tietoa jääkiekkoasiantuntija Juhani Tammisen tilanteesta.

Urheilulehti kirjoittaa, että jääkiekkopersoona Juhani Tamminen laitetaan ulos MTV:ltä, eikä sopimusta jatketa kuluvan kevään MM-turnauksen jälkeen.

- Kyseessä on arvaus, joka on esitetty uutisena. Kai siitä voisi käyttää myös termiä uutisankka. Fakta on se, että meillä on kaikkien lajien asiantuntijoiden kanssa sopimus aina vuodeksi tai kaudeksi kerrallaan. Niin myös Juhani Tammisen kanssa. Tamminen on ollut mukana MM-projektissamme vuodesta 2012 saakka. Aina olemme MM-kisojen jälkeen käyneet asioita läpi ja katsoneet jatkokuvioita. Näin tullaan toimimaan tänäkin vuonna, MTV:n urheilupäällikkö Markus Autero toteaa.

Autero on hieman ihmeissään uutisoinnista.

- Juttu menee hieman omituiseen valoon siksi, että lehden toimittaja soitti minulle tästä asiasta pari viikkoa sitten ja esitti minulle nämä Tami-spekulaatiot. Vastasin hänellle juuri samalla tavalla kuin edellä totesin, Autero jatkaa.

Suosittu Tami

MTV tutkii joka vuosi tarkkaan sitä, mitä mieltä katsojat ovat MM-kisatuotteesta ja siinä mukana olevista henkilöistä.

- Tutkimusten mukaan "Tami" on vuodesta toiseen erittäin pidetty tv-kasvo. Kevään 2015 maksusisältökokonaisuus sai arvosanaksi yhdeksän, se on erinomainen arvosana keskiarvoksi. Maikkarilla valmistaudutaan kovaa vauhtia kevään MM-kisaprojektiin. Taas mietitän uusia asioita ja sisältöjä MM-kisojen ympärille, Autero sanoo.

Yksi pohdinnan kohteista on paljon huomiota herättävä Tammisen pukeutuminen.

MTV näyttää jääkiekon MM-kisat myös keväällä 2017. Lisäksi CHL on ensi talvena kanavan jääkiekkotuote.Osallistu keskusteluun

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

Jääkiekon livelähetykset

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.