• Live

  MTV Sport: Jääkiekkostudio

  Ti 17.1. 19:00 - 19:25
 • Live

  Ravit: Toto5

  Ti 17.1. 19:10 - 21:05
 • Live

  MTV Sport Uutiset

  Ti 17.1. 19:25 - 19:30
 • Live

  Champions Hockey League: Sparta Praha - Växjö

  Ti 17.1. 19:25 - 21:50
 • Live

  Champions Hockey League: Fribourg - Frölunda

  Ti 17.1. 21:05 - 23:45

Jagr tuskailee: Ei haluaisi tähdistöpeliin

Vaikka Jaromir Jagr pyysi faneilta, etteivät he äänestäisi häntä NHL:n tähdistöpeliin, 43-vuotias legenda sai ääniä kapteenin virkaan oikeuttavan määrän. Tshekki tuskailee mennäkö vai eikö mennä.

Jagr sai Atlantin divisioonan pelaajista eniten ääniä, ja hänen pitäisi olla joukkueen kapteeni ensi viikonloppuna Nashvillessa järjestettävässä tähdistöpelissä. Jagr on heittänyt huumorilla, että häntä ei pitäisi päästää 3 vastaan 3 -peliin mukaan, ettei henki lähde. Kun tapahtuma on lähempänä, Jagr on vakavoitunut.

Miami Herald -lehden mukaan Jagr on tosissaan siitä, ettei hän halua osallistua tapahtumaan. NHL:n tämän hetken vanhimman pelaajan pelaajan mielestä Floridan loppukausi on tärkeämpää.

Lauantaiaamuna Jagr toisti huolensa siitä, että tähdistöpeli vie aikaa, eikä hän pääse tekemään päivittäistä harjoitustaan normaalisti. Hän painotti, että hän haluaa olla kaikella tavalla valmis loppukauden peleihin.

– Meillä on 30 peliä jäljellä, ja minun pitää olla valmis niihin, Jagr sanoi.

Kun Jagrilta kysyttiin aikooko hän olla Nashvilleen lentävässä lentokoneessa torstaina, hän ei vastannut. Lauantain pelin jälkeen hän kuitenkin kertoi olevansa mukana.

Floridasta tapahtumaan ovat lähdössä myös maalivahti Roberto Luongo ja puolustaja Aaron Ekblad sekä valmentaja Gerard Gallant.

Mikäli Jagr ei lähde tapahtumaan, NHL:n sääntöjen mukaan hänen täytyy jättää väliin myös yksi tosipeli. NHL:n tähdistöpeli pelataan ensi viikon sunnuntaina, taitokisa on lauantaina.

Osallistu keskusteluun

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

Jääkiekon livelähetykset

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.