TV-Opas
 • Live

  Tennis: Erste Bank Open Wien 500

  Ma 24.10. 14:00 - 14:30
 • Live

  WTA TEB BNP Paribas Championship

  Ma 24.10. 14:30 - 16:00
 • Live

  WTA TEB BNP Paribas Championship

  Ma 24.10. 16:00 - 18:05
 • Live

  Tennis: Erste Bank Open Wien 500

  Ma 24.10. 16:00 - 18:05
 • Live

  Ravit: Toto4

  Ma 24.10. 19:10 - 20:35

NHL-avauksen saaminen Helsinkiin huippukallista

Jokerit HC Oy:n hallituksen puheenjohtajan Harry Harkimon mukaan jääkiekon NHL-kauden avausottelun pelaaminen Helsingissä ensi syksynä hiertää käytännössä enää rahasta. Harkimon mukaan NHL on näyttänyt vihreää valoa ottelulle, mutta sopimusehdoissa on vielä viilaamista.

MTV3:n tietojen mukaan NHL-avauksen saaminen Helsinkiin maksaa vähintään miljoona euroa, jonka lisäksi NHL vaatii jopa 30 prosenttia lipputuloista.

- Miljoona euroa on ihan paskapuhetta. Se on paljon kalliimpi. Se ei ole lähelläkään sitä. Summa ei riitä edes matkoihin. Siitä ei kuitenkaan ole kyse, sillä miljoona euroa saa kasaan kun myy hallin täyteen kerralla, Harkimo toteaa MTV3:lle.

Jokerien urheilutoimenjohtaja Matti Virmanen on käynyt viikonloppuna neuvotteluja NHL-pomojen kanssa Kanadassa.

- Virmanen on parhaillaan tulossa Montrealista ja hän on koko viikonlopun neuvotellut NHL:n kanssa All Stars- tapahtuman yhteydessä. Meillä ei ole vielä hajuakaan pystymmekö järjestämään homman. Emme voi maksaa sellaisia summia, joita emme voi tuottaa, Harkimo sanoo.

Harkimon mukaan NHL on jo ilmaissut kauden käynnistyvän Helsingissä ensi syksynä. Myös joukkueet ovat selvillä, mutta niitä Jokeri-pomo ei suostu paljastamaan. MTV3:n tietojen mukaan toinen seura olisi Calgary Flames.

- Niillä on jo otteluohjelmassa se, että ottelu pelataan Helsingissä. Niin he ovat suunnitelleet, mutta sopimusehdoista ei ole päästy yhteisymmärrykseen, Harkimo muistuttaa.

Meneillään oleva NHL-kausi polkaistiin käyntiin lokakuussa Tukholmassa ja Tshekissä. NHL-joukkue Pittsburgh pelasi harjoitusottelun Jokereita vastaan Helsingin Areenassa lokakuun alussa.

Teksti: Kimmo Rantala

(MTV3)

Osallistu keskusteluun

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

Jääkiekon livelähetykset

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.