• Live

  Ravit: Toto4

  To 19.1. 19:10 - 20:35
 • Live

  MTV Sport Uutiset

  To 19.1. 19:25 - 19:30
 • Live

  SHL: Rögle - Malmö

  To 19.1. 20:00 - 22:30
 • Live

  MTV Sport Uutiset

  To 19.1. 22:25 - 22:35
 • Live

  PGA Tour Golf: CareerBuilder Challenge

  To 19.1. 22:30 - 02:00

NHL-seura hyllytti tähtivarauksensa

NHL-seura Tampa Bay Lightning on hyllyttänyt hyökkääjä Jonathan Drouinin pelaajan jättäydyttyä pois AHL-farmiottelusta.

Vuoden 2013 NHL-draftissa Aleksander Barkovin jälkeen kolmantena varattu Drouin on joutunut pelaamaan tammikuun alusta alkaen AHL-seura Syracuse Crunchissa. Seitsemässä pelaamassaan ottelussa Drouin on tahkonnut tehot 2+1. 

Drouin ei kuitenkaan halua pelata farmissa, jotta ei loukkaantuisi. Hän ei saapunut otteluun Toronto Marliesia vastaan, joten Tampa Bay hyllytti pelaajan palkattomalle vapaalle. 

- Me ehdotimme Tampalle, että Jonathan ei pelaisi seuraavissa AHL-otteluissa välttääkseen mahdollisen siirron estävän vamman. Hän kuitenkin jatkaisi harjoittelua seuran kanssa. Valitettavasti Tampa Bay Lightning kieltäytyi tästä kohtuullisesta pyynnöstä. Jonathan ei kuitenkaan ollut valmis ottamaan riskiä, Drouinin agentti Allan Walsh selvitti tilannetta NHL.comille.

- Viimeisimpien edistysaskelien mukaan on molemmin puolin selvää, että Tampa Bay treidaa Jonathanin. Hänellä ei ole mitään syytä jatkaa organisaatiossa. Meillä ei ole sen enempää kommentoitavaa, ennen kuin Tampa Bay saattaa siirron päätökseen.

Drouin on kärsinyt vähäisestä jääajasta ja pienestä roolista John Cooperin valmentamassa Tampa Bayssa. Osaltaan meneillään olevaa kautta on sotkenut hyökkääjän loukkaantumisjakso, jolloin häneltä jäi väliin 19 ottelua. Viimeisimmässä 14 pelissä tehotilastoon on kirjattu vain kaksi syöttöpistettä.

Syracusen otteluissa on ollut useita scoutteja seuraamassa Drouinin otteita. Tampa Bayn general manager Steve Yzerman on sanonut, että hän hyväksyy Drouinin siirron ehdot vain, jos treidi edistää seuraa hyökkäyssuuntaan.

NHL:n siirtoikkuna sulkeutuu 29. helmikuuta.

Osallistu keskusteluun

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

Jääkiekon livelähetykset

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.