TV-Opas
 • Live

  Tennis: Erste Bank Open Wien 500

  Ma 24.10. 14:00 - 16:00
 • Live

  Tennis: Erste Bank Open Wien 500

  Ma 24.10. 16:00 - 18:05
 • Live

  Ravit: Toto4

  Ma 24.10. 19:10 - 20:35
 • Live

  MTV Sport Uutiset

  Ma 24.10. 19:25 - 19:30
 • Live

  Tennis: Swiss Indoors Basel 500

  Ma 24.10. 19:45 - 21:45

Sean Bergenheim: Stamkosilla maalinälkä kuin Selänteellä

Paikan avautuminen Tampa Bay Lightningissa miellyttää Bergenheimia. Hän arvostaa organisaation korkealle GM:ää, valmentajaa ja pelaajia myöden.

Washingtonin Verizon Centerin uumenissa istui torstai-iltana lannistuneen oloinen mies. Tampa Bayn hyökkääjä, NHL:n pistepörssin ykkönen Steven Stamkos ei sulattanut 3-6-tappiota isäntäjoukkue Capitalsille.

- Toinen erä, varsinkin sen alkupuolisko, oli meiltä erittäin huono. Kolmannessa erässä saimme rakennettua paljon hyviä maalintekopaikkoja, mutta niissä epäonnistuttiin liian usein. Vastustaja sen sijaan käytti tilaisuutensa, Stamkos kiteytti ratkaisun MTV3:lle.

Lightningin organisaatio on kokenut täystuuletuksen. Yksi veto oli hankkia laitahyökkääjä Sean Bergenheim New York Islandersista.

- Stamkos on räjähtävä pelaaja, jolla on synnynnäinen maalintekijän lahja, Bergenheim näkee.

- Sijoitan hänet kolmen parhaan pelaajan joukkoon koko NHL:ssä. Stevenillä on paljon yhtäläisyyksiä Teemu Selänteen kanssa. Heillä on samanlainen maalinälkä.

Kuluvalla kaudella Seanilla on ollut ilo pelata joukkueen kapteenin ketjussa. Vincent Lecavalier on kokenut kaveri, joka oli avainhahmoja Lightningin Stanley Cup -keväänä 2004.

- Hyvä tyyppi. Hänen kanssaan pelaaminen tuntuu koko ajan paremmalta. "Vinny" on niin ovela, että omaa sijoittumista on mietittävä tarkkaan. Syöttöjä tulee. Luukulla on oltava hanakasti. Harmi, että hän loukkaantui Washington-ottelussa.

Steve Yzermanin opissa

Islanders varasi Bergenheimin ensimmäisellä kierroksella kahdeksan vuotta sitten. Otteluita kertyi 247, mutta pelimiehen mielestä homma ei missään vaiheessa toiminut. Hän onkin onnellinen saatuaan mahdollisuuden uudessa seurassa.

- Tampa Bayssa on kaikki uutta. Organisaatio on pelaajalle ihanteellinen. General Manageriksi tullut legenda Steve Yzerman on uskomattoman hyvä ihminen, ja olen aivan varma, että hän tulee roolissaan saavuttamaan hienoja asioita NHL:ssä.

Myös valmentaja Guy Boucherin (39-vuotiaana liigan nuorin luotsi) Bergenheim noteeraa korkealle. Boucher on hänen mielestään intensiivinen ja hyvällä tavalla vaativa. Valmentaja onkin saavuttanut pelaajien jakamattoman luottamuksen.

- Hänellä on omanlaisensa systeemit. Vaikka hän on vaativa, pelaajat tuntevat koko ajan saavansa koutsilta luottamusta. Boucher ei myöskään lähesty asioita negatiivisen kautta, sanoo Sean Bergenheim.

Osallistu keskusteluun

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

Jääkiekon livelähetykset

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.