TV-Opas
 • Live

  MTV Sport: F1 Ennakkotunnelmat

  Su 29.5. 13:30 - 14:00
 • Live

  MTV Sport: F1 Varikkosuora

  Su 29.5. 14:00 - 14:30
 • Live

  MTV Sport: F1 Lähtösuora

  Su 29.5. 14:30 - 14:55
 • Live

  Formula 1: Monacon osakilpailu

  Su 29.5. 14:55 - 17:05
 • Live

  Formula 1: Monacon osakilpailu

  Su 29.5. 14:55 - 17:20

Selänteen polvi kestää, NHL-leiri edessä

NHL-kiekkoilija Teemu Selänne antoi lisää positiivisia lausuntoja polvensa tilasta. Hän suunnittelee päättävänsä jatkosta ennen harjoitusleirien alkua.

Selänteen tähystetty polvi on sallinut jääharjoittelun jo jonkin aikaa, mutta aivan täydellä teholla hän ei vielä halua jalkaa kuormittaa.

– Aika hyvin pystyn luistelemaan, mutta totta kai siellä pieni vara vielä on. Polvi on jo ihan kivuton, mikä on hyvä asia, Selänne kertoi.

– Polven seutua pitää vielä saada vähän vahvemmaksi ja ympäröiviä lihaksia tukemaan sitä. Ihan hyvin tässä on aikaa kuitenkin.

Heinäkuun alussa 41 vuotta täyttänyt pelaaja ei ole leikkauksen vuoksi pystynyt tekemään kesäharjoittelua aivan samalla tavalla kuin aiempina vuosina. Tennis ja juokseminen ovat jääneet pois, jolloin jääharjoittelu on noussut tärkeämpään rooliin.

– Nyt polvea on kuntoutettu jäällä ja kuntopyörää on poljettu kyllästymiseen asti, Selänne naurahti.

– Vähän vaihtelevalla harjoittelulla on tultu tähän pisteeseen. Toivottavasti tämä toimii yhtä hyvin kuin muutkin reitit.

Seuraavat viikot tärkeitä

Selänne suuntaa takaisin Anaheimiin ensi viikolla. NHL:n harjoitusleirit pyörähtävät totutusti käyntiin syyskuun puolivälin tienoilla, mihin mennessä myös lopullisen ratkaisun on tultava.

Selänne on asian suhteen levollisin mielin.

– Harjoitusleiriin mennessä päätös on tehtävä. Vielä on pari viikkoa testattavaa ja katsottavaa, että polvi varmasti kestää. Kausi on niin pitkä ja kova, että siihen rääkkiin on todella oltava valmis, hän sanoi.

Miehen monivuotinen seura Anaheim Ducks on ainoa vaihtoehto tulevaksi kaudeksi. Kalifornian lämmössä Selänne pääsee ensi viikosta lähtien lisäämään tehoa harjoitteluunsa. Hän uskoo, että nouseva rasitus antaa viimeisen vahvistuksen päätökselle pelaamisen jatkamisesta tai lopettamisesta.

– Siellä päästään treenaamaan omien jätkien kanssa, ja ehkä kuntoutus on vielä vähän tehokkaampaa, kun on omat fysioterapeutit. Odotan, että tässä on vielä yksi porras kiivettäväksi, kun menee sinne.

Osallistu keskusteluun

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

Jääkiekon livelähetykset

  Ei tulevia TV-esityksiä

  Tässä lajissa ei ole tiedossa olevia TV-esityksiä seuraavan kolmen kuukauden aikana.

 • Lisää TV-lähetyksiä

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.