TV-Opas
 • Live

  Ravit: Toto5

  Ti 31.5. 19:10 - 21:00
 • Live

  MTV Sport Uutiset

  Ti 31.5. 22:25 - 22:35
 • Live

  Ravit: Toto65 Vermo

  Ke 1.6. 19:00 - 21:00
 • Live

  MTV Sport Uutiset

  Ke 1.6. 22:30 - 22:40
 • Live

  Ravit: Toto4

  To 2.6. 19:10 - 20:35

Salonoja Bluesin uudesta tilanteesta: Olen yhä kiinnostunut

Espoon käräjäoikeus ei hyväksynyt Bluesin SM-liigajoukkueen toimintaa pyörittävän Jääkiekko Espoo Oy:n hakemusta pääsystä velkasaneeraukseen. Päätös asiasta tuli torstaina.

Jääkiekko Espoo Oy voi vielä anoa muutosta päätökseen. Yhtiö yrittää vielä tervehdyttää liiketoimintaansa. Verkkosivujensa mukaan se yrittää nyt neuvotella velkojiensa kanssa vapaaehtoisesta yrityssaneerauksesta.

Melkoista rimpuilua, voisi moni sanoa. Bluesin vuodet 1999-2011 omistanut Jussi Salonoja on ollut jo kuukausien ajan valmis ojentamaan auttavan kätensä espoolaiselle huippukiekolle. Liikemies on yhä kiinnostunut asiasta.

- Kokonaisuus kiinnostaa mua edelleen, eli halli ja joukkue. Asioita pitää nyt ruveta katsomaan uudelleen. Mutta olen tällä hetkellä lomilla, ennen ensi viikkoa ei tapahdu mitään, Salonoja toteaa MTV Sportille.

- Kun palaan, niin sitten varmaan neuvotellaan, että mitä asialle tehdään. Haluan pääomistuksen Bluesin taustayhtiöstä, muitakin omistajia saa tietenkin olla. On hienoa, että talkoohenkeä Espoossa löytyy, Salonoja sanoo ja viittaa käynnissä olevaan joukkorahoituskampanjaan.

Yhdessä eteenpäin

Salonoja uskoo espoolaisen huippukiekon tulevaisuuteen. Tällä hetkellä puute on rahasta. Ja osaavista tekijöistä jääkiekkotoiminnan taustalla.

- Niin, tarvitaan hyvät omistajat, hyvät yhteistyökumppanit ja hyvät fanit. Faneille pitää tulevaisuudessa tarjota hyvää viihdettä, tarvitaan uskottava useamman vuoden suunnitelma. Jos halliin saataisiin esimerkiksi 5000 katsojaa per peli, mahdollistaisi se erilaiset panostukset tulevaisuuteen. Fasiliteetit ja junioritoiminta ovat Espoossa kunnossa, Salonoja muistuttaa.

- Eikä tämä ole yhden miehen show enää.

Osallistu keskusteluun

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

Jääkiekon livelähetykset

  Ei tulevia TV-esityksiä

  Tässä lajissa ei ole tiedossa olevia TV-esityksiä seuraavan kolmen kuukauden aikana.

 • Lisää TV-lähetyksiä

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.