TV-Opas
 • Live

  Ravit: Vermo T65

  Ke 25.5. 19:00 - 21:00
 • Live

  MTV Sport Uutiset

  Ke 25.5. 22:30 - 22:40
 • Live

  Formula 1: vapaat harjoitukset 1 / Monaco

  To 26.5. 10:55 - 12:40
 • Live

  Formula 1: vapaat harjoitukset 2 / Monaco

  To 26.5. 14:55 - 16:45
 • Live

  Ravit: Toto4

  To 26.5. 19:10 - 20:35

FC Hämeenlinna kohtaa MyPan

FC Hämeenlinna ja MyPa ovat joukkueita, joiden pelijuoni on ollut jo monta viikkoa kateissa. Hämeenlinna on voittanut kauden aikana vain yhden ottelun ja siitäkin on aikaa jo yli kaksi kuukautta. Paljon paremmin ei ole mennyt MyPallakaan. Kolme voittoa on viime vuosien kestomenestyjälle aivan liian vähän ja mikä huolestuttavinta, niin edellisestä on aikaa jo puolitoista kuukautta.

FC Hämeenlinnan edellinen ottelu antoi hieman viitteitä paremmasta, sillä joukkue tappeli tasapelipisteen RoPS:n vieraana pohjoisessa. Hämeenlinnalaiset johtivat peliä pitkään Jukka Vannisen maalilla, mutta RoPS käänsi pelin lopulla astelemat hetkeksi päälaelleen kahdella osumalla. Vanninen oli kuitenkin sitä mieltä, että vähintään yhden pisteen on lähdettävä Hämeeseen ja hän tasoitti kamppailun hetki ennen loppua.

Myös MyPa sai edellisestä pelistään pisteen, kun Anjalankoskella miteltiin Kymenlaakson herruudesta. Niki Heleniuksen nopea avausmaali antoi jo hetkeksi uskoa paremmasta, mutta Jussi Kinnaslammen tasoitus palautti punanutut maan pinnalle. Nyt MyPa sai sentään avausmaalin aikaiseksi, eikä joukkue joutunut heti takaa-ajajan osaan, joka tällä kaudella on tullut usein turhan tutuksi.

Hämeenlinna on ollut MyPalle hankala paikka pelata, sillä liigan aikana Anjalankosken miehet eivät ole Kaurialan kentältä kolmea pistettä hakeneet. Viime vuonna FC Hämeenlinna voitti yhdellä maalilla ja kaksi kesää sitten pisteet jaettiin maalittomalla tasapelillä. Kauden ensimmäinen kohtaaminen pelattiin Saviniemessä ja kotiareenallaan MyPa oli läpi ottelun askeleen edellä. Loppulukemat olivat toukokuussa 3-1 MyPan eduksi.

Hämeenlinna saattaa esitellä tässä ottelussa uuden pelaajan, sillä siirtomarkkinoilta löytyi australialainen toppari Mark Byrnes. Byrnes ei suinkaan ole ensimmäinen Toni Korkeakunnaan hankkima ulkomaalaisvahvistus tänä kesänä, sillä kesken kauden FC Hämeenlinnaa ovat tulleet vahvistamaan myös Aleksandr Jelisejevs ja Marcelo Ribeiro. Uusien pelaajien lisäksi loukkaantumisen jälkeen ovat paluun tehneet Peke Huuhtanen, Jukka Suikki ja Esa Mattila.

MyPa taas on vahvistanut rivejään sierraleonelaiskärki Mike Mensahilla. Mensahin maalivainua tarvitaan, sillä vain Niklas Tarvajärvi on onnistunut maalin teossa useammin kuin kerran. FC Hämeenlinnan tehotykit ovat Suikki ja Vanninen, joilla molemmilla on koossa kolme maalia.

Teksti: Jukka Malm

(MTV3)

Osallistu keskusteluun

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.