TV-Opas
 • Live

  Formula 1: vapaat harjoitukset 3 / Monaco

  La 28.5. 11:55 - 13:05
 • Live

  MTV Sport: F1 Ennakkotunnelmat

  La 28.5. 14:00 - 14:30
 • Live

  MTV Sport: F1 Varikkosuora

  La 28.5. 14:30 - 14:55
 • Live

  Formula 1: Monacon aika-ajot

  La 28.5. 14:55 - 16:15
 • Live

  Formula 1: Monacon aika-ajot

  La 28.5. 14:55 - 16:15

Encksin sivurajat: ”Palacen romahdus oli vain ajan kysymys”

MTV:n jalkapalloasiantuntija Peter Enckelman pelasi komean uran Brittein saarilla sekä Suomen A-maajoukkueessa. Joku saattaa ”Encksin” muistaa myös eräästä sivurajaheitosta. Tässä juttusarjassa Enckelman nostaa esiin Valioliigassa tapahtuneita asioita, jotka eivät ole menneet ihan putkeen. Sivuraja lentää tällä viikolla ainakin Crystal Palacen ja paniikissa tehtyjen valmentajavaihdosten suuntaan.

Arsenal ja mahdollisuuksien hyödyntäminen

Tappio Manchester Unitedille oli tietysti Arsenalille nöyryyttävä, mutta ei ManU nykyformissaan silti mikään heittopussi ole. Mestaruus ei ole yhtään lähempänä Arsenalia, vaikka Leicester kaatuikin pari viikkoa sitten. Syy, miksi Arsenal ei luultavasti tänäkään vuonna voita on siinä, että se jollain kummalla tavalla taapertaa heti kovaa voittoa seuraavassa pelissä. Onko kyse itseluottamuksesta ja sen puutteesta vai ylimielisyydestä? Niin tai näin, kolmas tai neljäs sija näyttää olevan taas edessä, ja siitä joukkue saa syyttää ainoastaan itseään.

Crystal Palacen helmikuu

Otin esille kuukausi sitten Crystal Palacen surkeasti menneen tammikuun. Samoissa tunnelmissa jatketaan edelleen. Syksyllä joukkue haaveili Eurooppaliigasta, nyt se tarvitsee pisteitä varmistaakseen sarjapaikkansa. Sarjataulukko kertoo lopullisen totuuden aina. Olen ollut koko kauden sitä mieltä, että Palacen romahdus on vain ajan kysymys. Tai ei kyse romahduksesta ole, joukkue pelaa nyt sillä tasolla, mihin sen paukut riittävät.

Manchester Cityn helmikuu

Jos olet neljän parhaan joukossa ja häviät kahdelle muulle TOP-4 –joukkueelle, ei mestaruustoiveita voi kovin korkealla pitää. Cityn helmikuu Valioliigassa oli suoraan sanottuna surkea. Se voitti ainoastaan putoamista vastaan taistelevan Sunderlandin. Vaikka liigacup kotiin tulikin ja Mestareiden liigassa jatkopaikka häämöttää, ovat ne vain pieniä valonpilkahduksia Cityn vaikeassa alkuvuodessa.

Valmentajalle kenkää – tulos paranee?

Sunderland 19. Swansea 16. Aston Villa 20. ja Liverpool edelleen sarjataulukon puolivälissä. Näitä seuroja yhdistää se, että ne ovat kaikki antaneet kenkää valmentajilleen kesken kauden. Onko sijoituksissa tapahtunut huomattavia muutoksia? Valioliiga on, tai sen ainakin pitäisi olla myös seurojen johtoportaita myöden totaalisen ammattitaitoisesti hoidettu sarja. Jostain kumman syystä seurajohtajat tekevät vuosi vuoden jälkeen samat virheet silloin kun peli ei kulje. Kaikki tilastot kertovat, että tämä ei ole kannattava tapa toimia. Ihmesäilymiset näyttävät jäävän paljon helpommin seurajohtajien mieleen kuin kylmät faktat. 

TV-ohjelmat: Jalkapallo

  Ei tulevia TV-esityksiä

  Tässä lajissa ei ole tiedossa olevia TV-esityksiä seuraavan kolmen kuukauden aikana.

 • Lisää TV-lähetyksiä

Osallistu keskusteluun

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

TV-lähetykset: Jalkapallo

  Ei tulevia TV-esityksiä

  Tässä lajissa ei ole tiedossa olevia TV-esityksiä seuraavan kolmen kuukauden aikana.

 • Lisää TV-lähetyksiä

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.