• Live

  MTV Sport: Jääkiekkostudio

  Ti 17.1. 19:00 - 19:25
 • Live

  Ravit: Toto5

  Ti 17.1. 19:10 - 21:05
 • Live

  MTV Sport Uutiset

  Ti 17.1. 19:25 - 19:30
 • Live

  Champions Hockey League: Sparta Praha - Växjö

  Ti 17.1. 19:25 - 21:50
 • Live

  Champions Hockey League: Fribourg - Frölunda

  Ti 17.1. 21:05 - 23:45

Kommentti: HJK kunnioittaa hallitsevaa mestaria

HJK:n ja SJK:n välinen kilpavarustelu pelaajamarkkinoilla luo lisää jännitettä huhtikuussa alkavaan Veikkausliiga-kauteen.

Kilpavarustelu on sana, joka saa monien sapen kiehumaan. Turhaan. Kyse ei ole missään nimessä negatiivisesta asiasta HJK:n ja SJK:n kohdalla. SJK:n viime kauden mestaruus vain tarkoitti yksinkertaisesti sitä, että HJK:n seurajohto päätti rakentaa tulevaksi kaudeksi Suomen mittakaavassa sellaisen tähtisikermän, johon Simo Valakarin miehistö ei kykene vastaamaan.

Helsinkiläisjoukkue voi tällä hetkellä onnitella itseään: Anthony Annan, Medo, Ville Jalasto ja Alfredo Morales ovat kaikki niin sanottuja täsmähankintoja. Puhumuttakaan myöhemmin mukaan liittyvästä paluumuuttajasta Rafinhasta.

On päivänselvää, että HJK on mestarisuosikki numero 1 vakuuttavan pelaajamateriaalinsa ansiosta, vaikka myös SJK on hankkinut mielenkiintoisia mutta riskialttiimpia laatuyksilöitä, kuten Alexei Eremenko juniorin, Abdoulaye Meiten, El-Hadji Kanen ja Jarkko Hurmeen.

Toiminnallaan harjoituskauden aikana HJK-leiri on osoittanut tietävänsä SJK:n vaarallisuuden ja kunnioittavansa Etelä-Pohjanmaan ylpeyttä. Moni olisi silti jo valmis julistamaan viime vuoden pronssiryhmän mestariksi. Niin ei kuitenkaan kannata tehdä.

Parhaat yksilöt luovat toki mainion pohjan mestaruuteen, mutta toimiiko Klubin pelisysteemi viime kautta paremmin? Kehittyykö peli kauden aikana riittävästi? Syttyvätkö ulkomaalaispelaajat liigapeleihin? Pysyvätkö nimimiehet terveinä? Miten nuoret lupaukset pääsevät esiin ryhmässä? Paljon avoimia kysymyksiä. Vähän päteviä vastauksia. Uskallan väittää, että tuleva liigakausi tulee olemaan mestaruus- ja mitalitaiston osalta huumaavan tapahtumarikas. Nälkäiset ja aggressiiviset RoPS ja FC Lahti sekoittavat varmuudella kärkitaistoa omalta osaltaan.

Tule jo, Veikkausliiga-kausi 2016.

Osallistu keskusteluun

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

TV-lähetykset: Jalkapallo

  Ei tulevia TV-esityksiä

  Tässä lajissa ei ole tiedossa olevia TV-esityksiä seuraavan kolmen kuukauden aikana.

 • Lisää TV-lähetyksiä

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.