TV-Opas
 • Live

  MTV Sport: F1 Ennakkotunnelmat

  Su 29.5. 13:30 - 14:00
 • Live

  MTV Sport: F1 Varikkosuora

  Su 29.5. 14:00 - 14:30
 • Live

  MTV Sport: F1 Lähtösuora

  Su 29.5. 14:30 - 14:55
 • Live

  Formula 1: Monacon osakilpailu

  Su 29.5. 14:55 - 17:05
 • Live

  Formula 1: Monacon osakilpailu

  Su 29.5. 14:55 - 17:20

Kommentti: SJK on tullut jäädäkseen

Seinäjoen uuden jalkapallostadionin nimeksi tulee OmaSp Stadion. SJK:n tuleva kotimiljöö on merkittävä asia seuran tulevaisuuden kannalta.

Olosuhteet. Olosuhteet. Olosuhteet. Niistä on jauhettu suomalaisessa jalkapallossa jo vuosien ajan. Kyllästymiseenkin saakka. Mutta ei syyttä, eikä suotta. Otetaanpa tuoreehko esimerkki. Oliko sattumaa, että Rovaniemen Palloseuran nousu viime kautena eri sektoreilla tapahtui osittain uusitun pääkatsomon ja kohentuneiden olosuhteiden myötä? Uusi uskottava, jylhä pääkatsomo ja uudet hienot VIP-tilat nostivat osaltaan - lopulta hienosti hopealle sijoittuneiden sinipaitojen - yleisökeskiarvoa ja vankistivat perinteikkään seuran asemaa paikallisten silmissä. Ja samalla koko suomalaisen futisyhteisön.

Tänään hallitseva Suomen mestari puolestaan tiedotti uuden stadionin nimensä. Paikallisen yrityksen tulo pääyhteistyökumppaniksi kertoo paljon SJK:n merkityksestä paikallisesti. Seuralla on vetovoimaa Pohjanmaalla. SJK on tullut jäädäkseen kotimaiselle jalkapallokartalle.

On koko suomalaisen jalkapallon etu, että seurat panostavat vahvasti olosuhteidensa kehittämiseen. Se kielii pitkäjänteisyydestä ja tavoitteellisuudesta. Toimintaa on kehitettävä joka sektorilla. Satsaukset kiillottavat koko lajin imagoa Suomessa - ja takaavat, että ihmiset viihtyvät paremmin otteluissa. Tuote on samalla kertaheitolla uskottavampi. "Futis on parasta paikan päällä" on vanha iskulause, joka pitää paikkansa. Silti heille pitää tarjota muutakin kuin vain pelkkää futista. 

Osallistu keskusteluun

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

TV-lähetykset: Jalkapallo

  Ei tulevia TV-esityksiä

  Tässä lajissa ei ole tiedossa olevia TV-esityksiä seuraavan kolmen kuukauden aikana.

 • Lisää TV-lähetyksiä

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.