• Live

  MTV Sport: Jääkiekkostudio

  Ti 17.1. 19:00 - 19:25
 • Live

  Ravit: Toto5

  Ti 17.1. 19:10 - 21:05
 • Live

  MTV Sport Uutiset

  Ti 17.1. 19:25 - 19:30
 • Live

  Champions Hockey League: Sparta Praha - Växjö

  Ti 17.1. 19:25 - 21:50
 • Live

  Champions Hockey League: Fribourg - Frölunda

  Ti 17.1. 21:05 - 23:45

Wahlströmillä yksi merkittävä uhka MM-ottelussa

Eva Wahlström puolustaa ammattinyrkkeilyn WBC-liiton ylemmän höyhensarjan MM-titteliään Espoossa perjantaina.

Dominikaanisen tasavallan Dahiana Santana on todennäköisesti Wahlströmin ammattilaisuran kovin vastustaja. 31-vuotias Santana on voittanut 42 ammattilaisottelustaan 35.

- Santanalla on yksi merkittävä uhka Evan kannalta: nopeus. Hän on erittäin hyvä jaloistaan ja nopea kaikella tapaa. Nopeus on yleensä se juttu, joka ratkaisee tasaiset ottelut, Wahlströmin valmentaja Risto Meronen tietää.

Merosen mainitsemasta vastustajan nopeudesta kertoo osaltaan se, että Santana on tyrmännyt vastustajansa peräti 14 kertaa. Wahlströmin 16 voitosta kolme on tullut tyrmäyksillä, joten Santanan tyrmäysprosentti on huomattavasti korkeampi kuin maailmanmestarilla.

- En ole kuitenkaan nähnyt Santanaa sellaisena, että hän olisi iskuiltaan kovin vaarallinen. Mutta toisaalta isku on aina vaarallinen, jos se on nopea, Meronen sanoo.

"Rähinä vasta myöhemmin päälle"

Wahlströmin edellisestä tyrmäysvoitosta on kulunut viitisen vuotta, eikä suomalaisen tavoitteena ole tälläkään kertaa nukuttaa haastajaansa.

- Lähden aina siitä, että voitto otetaan turvallisesti. Tyrmäys tai keskeytys tulee, jos se on tullakseen. Mutta jos sitä lähtee kovasti etsimään, silloin on vaikeuksissa, Meronen painottaa.

- Toivottavasti Eva malttaa alussa ja pistää vasta myöhemmin rähinän päälle. Se on mielestäni paljon viisaampi tapa. Edetään erä erältä kohti voittoa, Meronen avaa suojattinsa taktiikkaa.

Wahlströmin perjantainen vastus on kova, mutta Merosella on täysi luotto valmennettavaansa.

- Eva on tällä hetkellä fyysisesti vahvempi, hän on todella hyväkuntoinen. Fyysisyydellä hän pystyy hyydyttämään Santanan, Meronen lataa.

Wahlströmin lisäksi Edis Tatli puolustaa EM-titteliään Espoon nyrkkeilyillassa, joka esitetään perjantaina 18.3. suorana lähetyksenä MTV Katsomossa kello 19.00 alkaen.

Osallistu keskusteluun

Uusimmat uutiset

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.