TV-Opas
 • Live

  Tennis: China Open 500

  La 10.10. 07:30 - 09:30
 • Live

  WTA China Open

  La 10.10. 09:30 - 11:00
 • Live

  WTA China Open

  La 10.10. 11:00 - 12:40
 • Live

  Formula 1: vapaat harjoitukset 3

  La 10.10. 11:55 - 13:10
 • Live

  GP3: Lauantain kilpailu - Venäjä

  La 10.10. 13:25 - 14:20

Suomen MM-ralli jatkossakin Jyväskylässä

AKK Sports Oy:n hallitus on päättänyt säilyttää Suomen MM-rallin pääpaikkana Jyväskylän seuraavat kolme vuotta. Päätös oli lopulta yksimielinen.

- Laitoimme tasavahvat hakemukset itsekkäästi kannaltamme riskianalyysiin ja annoimme sen ratkaista asian. Kansainvälisen ja kotimaisen ralliautoilun ollessa tällä hetkellä murroksessa Jyväskylän valinta tuntui lopulta paremmalta, AKK Sports Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Mahonen totesi.

- Etelämmäksi siirtymisellä olisi todennäköisesti ollut positiivinen vaikutus itse projektin talouteen, mutta yhtiön ollessa sitoutumassa toiseen miljoonaluokan projektiin Helsingissä, päätös tukee riskinottokykyämme, Mahonen muotoili.

AKK:n edustajien mukaan Jyväskylän kaupungin johto on luvannut, että rallin keskuspaikka Paviljonkia kehitetään tulevaisuudessa. Rallitoimintoja on tarkoitus laajentaa myös satama-alueelle.

- Syntyneeseen ratkaisuun MM-rallien jatkumisesta Jyväskylässä ollaan hyvin tyytyväisiä. Jyväskylän seudulla on vahva halu olla mukana vaikuttamassa rallien toiminnallisten puitteiden kehittämiseen, totesi Jyväskylän kaupunginjohtaja Markku Andersson.

Maailman paras ralli

Jyväskylässä järjestetty Suomen MM-ralli on valittu neljä kertaa maailman parhaaksi MM-ralliksi: 1998, 2002, 2003 ja 2004. Suurajot-nimellä Jyväskylän seudulla on ajettu rallia vuodesta 1951 lähtien. Vuodesta 1973 lähtien Suurajot vakiinnutti paikkansa MM-osakilpailuna.

- Olemme tyytyväisiä päätökseemme jatkaa yhteistyötä Jyväskylän kaupungin kanssa, sanoo AKK Sports Oy:n hallituksen puheenjohtaja Kari O. Sohlberg.

- Uskomme, että kun pidämme tuotteemme kunnossa, on sille kysyntää tulevaisuudessakin, vastaa Sohlberg julkisuudessa esitettyihin väitteisiin, että Jyväskylä olisi nyt valittu loppuiäksi rallin keskuspaikaksi.

Rallin MM-sarjaa ajetaan viikonloppuna Saksassa. MTV3 Internet seuraa kisan etenemistä.

(MTV3-STT)

Osallistu keskusteluun

Uusimmat uutiset

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.