• Live

  Ravit: Toto4

  To 8.12. 19:10 - 20:35
 • Live

  MTV Sport Uutiset

  To 8.12. 19:25 - 19:30
 • Live

  SHL: Skellefteå - Luulaja

  To 8.12. 20:00 - 22:30
 • Live

  PGA Tour Golf: Franklin Templeton Shootout

  To 8.12. 21:00 - 00:00
 • Live

  MTV Sport Uutiset

  To 8.12. 22:25 - 22:35

Citroen-pomo vaitelias WRC-suunnitelmista – vain yksi asia selville

Citroen-tähti Kris Meeke ei aja kaikissa MM-ralleissa, joihin ranskalaismerkki osallistuu tällä kaudella.

Alun perin odotettiin, että Meeke on mukana jokaisessa kisassa, jotka kuuluvat PH Sportin ajattaman Citroenin tämän vuoden ohjelmaan. Tallipäällikkö Yves Matton on paljastanut, että myös pitkän Citroen-sopimuksen saanut Meeke antaa joissakin ralleissa tilaa Craig Breenille ja Stephane Lefebvrelle.

- Ajatuksena on antaa suunnilleen yhtä paljon kisoja kaikille kolmelle kuskille. Kris ei ole mukana kaikissa ralleissa, joissa ajamme tallina, Matton kertoi Autosportille.

- Haluan, että tilanteessa on joustavuutta, enkä siksi halua puhua siitä, kuka ajaa missäkin rallissa tai missä ralleissa kilpailemme. Tämä siksi, jos muutamme suunnitelmiamme, Matton lisäsi.

Mattonin mukaan tallilla on suunnitelmat valmiina, mutta ei paljastanut, kuinka monessa kisassa Citroen on mukana. Ranskalaismerkin odotetaan kilpailevan 8-10 kisassa tänä vuonna.

Citroen ei kilpaile tällä kaudella virallisella tehdastiimillään MM-sarjassa. Talli keskittyy jo ensi kauden WRC-autonsa kehittämiseen. Testiohjelma vaikuttaa ratkaisevasti ranskalaisvalmistajan tämän vuoden kisasuunnitelmiin.

Pohjoisirlantilainen Meeke oli loistavassa vauhdissa viime viikonloppuna ajetussa Monte Carlo -rallissa, mutta joutui keskeyttämään vaihdelaatikkovian vuoksi. Meeke ajaa reilun kahden viikon kuluttua Citroenilla Ruotsin MM-rallissa Craig Breenin ja Khalid al-Qassimin kanssa.

Osallistu keskusteluun

Uusimmat uutiset

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.