• Live

  Hiihdon maailmancup: Otepää

  Su 19.2. 11:25 - 12:40
 • Live

  Hiihdon maailmancup: Otepää

  Su 19.2. 13:10 - 14:40
 • Live

  ATP Tennis: Rotterdam / Finaali

  Su 19.2. 16:30 - 19:30
 • Live

  Tulosruutu

  Su 19.2. 18:50 - 19:00
 • Live

  PGA Tour Golf: Genesis Open

  Su 19.2. 20:00 - 01:30

Latvalalla merkittävä etu Ogieriin nähden – "Se on avain"

Jari-Matti Latvala sai kauteen positiivisen piristysruiskeen Meksikon MM-rallista. Hänellä on hyvä mahdollisuus kukistaa tallitoverinsa Sebastien Ogier myös jatkossa.

Kauden kaksi ensimmäistä kisaa pisteittä ajanut Latvala oli suvereeni Meksikossa ja varmisti voittonsa jo hyvissä ajoin. Suomalainen sai etua lähtöpaikastaan, kun Volkswagen-partneri Ogier joutui MM-sarjan ykkösenä auraushommiin.

– Hän varmasti kärsi lähtöpaikasta, mutta minäkin ajoin täällä paremmin kuin koskaan aikaisemmin. Viime vuonna me menimme samaa vauhtia samoilla lähtöpaikoilla lauantaina. Luulen, että olisi ollut aika tiukka kilpailu, jos olisimme olleet samalla viivalla. Lauantai oli kuitenkin niin hyvä päivä, että olisin voinut olla kyllä nopeampi (kuin hän), Latvala kertaa MTV Sportille.

Voitto korjasi Latvalan kurssia MM-sarjassa, mutta hänellä on vielä rutkasti hommia tehtävänä, jos hän haluaa estää Ogierin neljännet maailmanmestaruusjuhlat peräjälkeen. Ranskalaisen etu on tällä hetkellä 50 pistettä. 

– Sebastian on vahva. Hän on kolminkertainen mestari, eikä hänellä ole heikkouksia. Ainoa tapa, jolla hänet saa tekemään virheen, on saada hänet paineen alle. 50 pistettä on todella paljon.

– Se, mikä minulla on tässä ehkä hieman etuna edelleen, on se, että olen kuudes auto tiellä (seuraavassa rallissa) Argentiinassa. Minulla on edelleen lähtöpaikkaetu. Se on minun mahdollisuus, joka pitää pystyä hyödyntämään. Se on avain, jolla pystyn nostamaan itseäni lähemmäksi ja saamaan painetta Sebastienille, Latvala näkee.    

Suomalainen haluaakin nähdä tilanteen positiiviset puolet, vaikka kauden kaksi ensimmäistä kisaa menivät poskelleen.

– Henkisesti tämä on ollut erittäin vaikeata, mutta uusi sääntöjärjestelmä antaa tämän mahdollisuuden. Siinä mielessä tässä on positiivisuutta, pystyy vielä nostamaan itsensä ehkä mukaan taisteluun, Latvala päättää. 

Uusimmat uutiset

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV:n tietosuojakäytännöt uudistuvat. Jatkaaksesi Palveluiden käyttöä, pyydämme sinua perehtymään Tietosuojakäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.
MTV käyttää Palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään evästekäytäntöömme, joka on luettavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.