TV-Opas
 • Live

  Alppihiihdon maailmancup: Sölden

  Su 23.10. 10:55 - 11:45
 • Live

  WTA TEB BNP Paribas Championship

  Su 23.10. 12:00 - 13:45
 • Live

  Alppihiihdon maailmancup: Sölden

  Su 23.10. 13:55 - 14:50
 • Live

  Tennis: European Open Antwerp ATP 250

  Su 23.10. 15:30 - 17:45
 • Live

  MTV Sport: F1 Ennakkotunnelmat

  Su 23.10. 18:25 - 18:55

Supertähti halusi Suomeen leikkaukseen puuttuvan olympiakullan takia

Korkeushypyn suuri tähti Blanka Vlasic on leikattu Suomessa. Hän halusi nopeasti leikkaukseen, jotta voi menestyä Rion olympialaisissa.

Turkulainen sairaala NEO julkaisi Facebook-tilillään kuvan, jossa Vlasic nojaa kyynärsauvoihin. Liitetekstin mukaan Janne Sarimo leikkasi Vlasicin akillesjänteen onnistuneesti. Samalla hänelle toivotetaan nopeaa kuntoutumista ja korkeita hyppyjä Rion olympialaisissa.


Vaikka Vlasic on kaksinkertainen maailmanmestari, kroaatti metsästää Riosta vielä puuttuvaa olympiakultaa. Hän oli Pekingissä hopealla vuonna 2008.

– Oman lääkärini mukaan Janne Sarimo on maailman parhaita työssään, joten olin luottavaisin mielin. Rion olympialaiset ovat yhä päätavoitteeni, ja toivon olevani siellä parhaimmillani, Vlasic sanoo NEOn tiedotteessa.

– Blankan lääkäri otti minuun yhteyttä pitkään kestäneiden akillesjänneongelmien vuoksi. Magneettikuvien löydösten perusteella suosittelin leikkaushoitoa, josta hänen lääkärinsä olivat yhtä mieltä. Lähestyvien olympialaisten vuoksi hoidolla oli kiire, ja leikkaus järjestyi heti seuraavalle viikolle, Janne Sarimo kertoo.

Vlasic hallitsi korkeuskisoja pitkään, mutta vuonna 2012 alkaneet akillesongelmat sekä polvivamma haittasivat menestystä arvokisoissa. Viime kesänä hän teki upean paluun huipulle ja oli MM-kisoissa hopealla.

Osallistu keskusteluun

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.