Kauneusvinkit

lumene_kansi2
Mainos

Lumene-vinkki: Pitkäkestoinen luomiväri loistaa luomilla ja rajauksissa

Vaahtokarkkimaisen kutsuvalla hohdeluomivärillä tai värikkäällä duopaletilla saa luotua silmämeikin, joka ei varise ja pysyy pitkään. Lue Lumene-vinkit luomivärien laittoon!

Lumene Blueberry -luomivärit, hohtava Crystal, monipuolinen Duo ja näppärä Solo on luotu kestävän luomimeikin tekoon. Blueberry Crystal -luomivärit voi levittää kätevästi sormin, kun taas Duo- ja Solo-luomiväreillä saa luomimeikin lisäksi tehtyä myös haluamansa värisen rajauksen.

Lumene Blueberry Crystal on pitkäkestoinen hohdeluomiväri

Suomalaista mustikansiemenöljyä sisältävillä Lumene Blueberry Crystal -hohdeluomiväreillä saa kestävän upean värin luomille. Luomiväri pysyy pitkään ja on aamukiireisessä painivan ihmisen pelastus, sillä sen voi levittää myös sormella.

Luomivärin ainutlaatuinen, vaahtokarkkimainen koostumus takaa, että se levittyy luomille ohuena ja tasaisena kerroksena – varisematta. Luomiväri on ilmavan kevyen tuntuinen ja valoa heijastavat värit pysyvät muuttumattomina luomilla pitkään. Värit toistuvat luomilla juuri sellaisina kuin ne näkyvät rasiassa.

Luomivärit eivät sisällä hajusteita, parabeeneja tai talkkia.

Käyttövinkki: Luomiväriä voi levittää suoraan luomelle joko sormin tai aplikaattorilla/siveltimellä. Yhdellä kerroksella tulee kuultava, kauniin hohtava pinta. Väriä voi lisätä kerros kerrokselta syvemmän värin saamiseksi. Herkästi rasvoittuvalle luomelle levitetään ensin Lumene Silmämeikin Pohjustusvoide ja Irtopuuteri.

Lumene Blueberry Duo -luomiväri

Kestävillä ja värikylläisillä Blueberry Duo -luomiväreillä saa aikaiseksi intensiivisen lopputuloksen, joka pysyy luomilla haalistumatta. Runsaspigmenttiset luomivärit ovat samettisen pehmeitä ja helppo levittää ja häivyttää tasaisesti, ilman rajoja.

Luomivärit ovat koostumukseltaan paakkuuntumattomia ja ne voidaan kerrostaa myös näyttävän vahvaksi lookiksi. Luomivärejä voi käyttää kuivana tai kosteana, luomivärinä sekä rajauksena.

Käyttövinkki: Taputtele pieni määrä Lumene Silmämeikin Pohjustusvoidetta puhtaalle silmäluomelle, viimeistele pohjustus Lumene Irtopuuterilla. Voit levittää Blueberry Duo Luomiväriä myös kostealla siveltimellä, tällöin lopputulos on todella intensiivinen. Kaikkia sävyjä voit käyttää myös rajausvärinä.

Duopalettejen lisäksi myös Lumene Blueberry Solo -luomiväreissä on runsaasti väripigmenttejä. Blueberry Solo -luomivärien värivalikoimasta löytyy myös kaivattu matta yönmusta. Kuten duoluomiväreissäkin, sävyt on suunniteltu siten, että myös aikuinen nainen löytää niistä sopivia sävyjä.


Kuvat: Shutterstock, LUMENE

Artikkelin tarjoaa:LUMENE

Artikkelin tarjoaa:LUMENE

Osallistu keskusteluun

Uusimmat: Lumene-tuotteet

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.