Kauneusvinkit

lumene_kansi2
Mainos

"Rakkautta ensisilmäyksellä" – Tätä mieltä Lumenen BB-voiteesta oltiin

Suomalaisnaiset pääsivät testaamaan kesällä lanseerattua uutta Lumene Vitamin C+ -sarjan BB-voidetta. Mitä mieltä voiteesta oltiin?

30 onnekasta naista ympäri Suomen pääsi testaamaan Lumenen uutta hittituotetta, kesän alussa ilmestynyttä Vitamin C+ -sarjan BB-voidetta. Testaajille paljastui vasta valinnan jälkeen, mitä tuotetta he saivat kahden viikon ajan käyttää. Mitä mieltä suomalaisnaiset olivat yhä useamman meikkilaukkuun päätyneestä BB-voiteesta?

Tuote sai kiitosta kaikista ominaisuuksistaan. Se koettiin koostumukseltaan pehmeäksi, helposti levittyväksi ja kuivaakin ihoa hemmottelevaksi. Myös esimerkiksi BB-voiteen hinta-laatu-suhdetta kehuttiin. Lue lisää testiryhmäläisten kommentteja alta!

Lumenen BB-voide sai kasvot hehkumaan

"Ihastuin BB-voiteeseen ensimmäisestä päivästä lähtien. En ole koskaan ollut ihastunut sävyttäviin päivävoiteisiin, mutta tämä tuote onkin paljon enemmän. Se, että tiedän tuotteen hoitavan ihoani, on pääsyy jatkuvaan käyttööni."

"Voide tasoitti ihon kauniiksi, mutta näytti silti luonnolliselta. Sain voiteella peitettyä myös ihon pienet virheet, joka oli plussaa. Olin varautunut siihen, että joudun käyttämään ainakin peitevoidetta BB-voiteen lisäksi. Tämä osoittautui kuitenkin arkikäytössä tarpeettomaksi."

"Sain Lumene BB-voiteella paremman lopputuloksen kuin kalliilla meikkivoiteellani. Voiteen hinta-laatu-suhde on loistava!"

"Iho tuntuu "kevyeltä" ja näyttää luonnolliselta. Tuote myös tuoksuu ihanan raikkaalta ja appelsiinimaiselta, joten se herättää aamuisin ihanaan ja piristävään tuoksuun."

"Olen aivan rakastunut tuotteeseen! Voide sopii iholleni upeasti, sillä se tasoitti sävyä nopeasti, mutta ei luonut pinnalle maskimaista kerrosta – näytti aivan siltä kuin iholla ei olisi meikkiä ollenkaan. Iho ei myöskään kuivunut samalla tavalla kuin tavallista meikkivoidetta käyttäessä."

"Voide vaikutti sopivan iholleni mainiosti, sillä minulla on hyvin kuiva iho. Ensi kertaa elämässäni en joutunut levittämään paksua kosteusvoidetta ennen meikkivoiteen käyttöä! Tämä säästää myös aikaa, sillä en joutunut odottamaan voiteen kuivumista."

"BB-voide sai kasvot hehkumaan!"

"BB-voide tasoitti upeasti ihoni sävyä, tummat silmänaluset ja punoittavat posket sai hyvin piilotettua jo pienellä määrällä voidetta."

"Käytin BB-voidetta joka aamu ja olen todella tyytyväinen tuotteeseen. Meikkaan yleensä melko vahvasti, käytän meikkivoidetta ja puuteria, joista puuteria lisäilen pitkin päivää peittääkseni punoitusta ja kiiltoa, mutta nyt huomasin etten tarvinnut juuri mitään lisämeikkiä."

"Huomasin, että ihoni näytti huomattavasti paremmalta ja kuulaammalta kuin aiemmin. Kasvomeikkini oli myös selkeästi luonnollisemman näköinen!"

"Voide tuntui iholla ihanan kevyeltä. Iholle jäi tunne kuin olisi kunnon kosteusvoidetta ilman rasvaisuuden tuntua."

"Iho tuntui ylellisen samettiselta, kevyeltä ja kauniilta. Voide imeytyi nopeasti, ei tahrannut. Tuoksu miellyttävä."

"BB-voide helpottaa päivittäisiä meikkausrutiinejani. Aurinkosuoja on ehdoton näin kesällä ja 20 sopiva suojakerroin Suomeen. Odotan innolla, miten tämä toimii talvella."


Artikkelin tarjoaa:Lumene

Uusimmat: Osallistu

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.