TV-Opas

Markku Alén murskaa ennätykset Bugatti Veyronilla – Teknavin uusi kausi käynnistyy erikoisjaksolla

Keskiviikkona 11.3. klo 22.40 MTV3:lla käynnistyvä Teknavin 9. tuotantokausi tarjoaa 12 jaksoa hyödyllistä tietoa auto- ja elektroniikkamarkkinoiden mielenkiintoisimmista uutuuksista sekä ohjelmahistorian hurjimmat vauhtielämykset.

Viihteellinen tekniikkaohjelma Teknavi on pitänyt katsojat kartalla hurjaa vauhtia kehittyvien elektroniikkalaitteiden ja automaailman viimeisimmissä käänteissä jo neljän vuoden ajan. Vauhti on ollut hurjaa myös Teknavin koeajajan, rallilegenda Markku Alénin superautotesteissä, mutta kevään aikana mennään silti kovempaa kuin koskaan ennen.

Kausi käynnistyy erikoisjaksolla Ranskasta maailman eksklusiivisimman autovalmistajan, Bugatin pääkallopaikalta. Alén ja toimittaja Marko Terva-aho selvittävät, miten syntyvät yli 400 kilometriä tunnissa kulkevat ja 2 miljoonaa euroa maksavat hyperautot. Jakso huipentuu koeajoon, missä selviää 1200-hevosvoimaisen Bugatti Veyronin suorituskyky. Tuloksena on sekä Alénin henkilökohtainen että Teknavin ohjelmahistorian uusi nopeusennätys. Kevään aikana vauhtikaksikko seikkailee myös Islannin jäätiköllä sekä San Marinossa, missä Alén taistelee rallin kulta-aikojen tunnelmissa kisan voitosta Lancia 037:n ratissa.

Kauden käynnistävän erikoisjakson jälkeen tositoimissa nähdään myös muut tutut Teknavin persoonat. Elektroniikkatoimittaja Pauli Reinikainen testaa kevään tärkeimmät uutuudet ja antaa rahanarvoisia neuvoja muun muassa television, älypuhelimen, tabletin, kaiuttimien ja muiden elämää rikastuttavien laitteiden hankintaan.

Teknavin auto-osaston luotettavana päätestaajana on edelleen entinen ratakuski Risto Virtanen. Risto arvioi tv-ohjelmassa Suomen markkinoiden mielenkiintoisimmat menopelit ja antaa samalla vinkkejä auton hallintaan erilaisissa tilanteissa.

Ohjelman juontajana jatkaa Hanna-Riikka Hosio, jonka vieraana nähdään kevään aikana mielenkiintoisia vieraita urheilun ja viihdemaailman huipulta.

Teknavin yhdeksäs kausi esitetään 11.3. alkaen MTV3-kanavalla. Ensiesitys keskiviikkoisin klo 22.40. Jaksot ovat katsottavissa kahden kuukauden ajan Katsomossa.

Ohjelman aiheisiin voi tutustua syvällisemmin osoitteessa www.teknavi.fi.

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.