TV-Opas

Teknavi

Katso viimeisin Teknavi-jakso käynnistämällä yllä oleva video.

Tällainen on täydellinen rallipäivä - Markku Alén Citroën Racingin testikuskina

 

Teknavin syyskauden yhdeksännessä jaksossa (ke 26.11. klo 22.45 MTV3) tutustutaan Citroënin ralliautoihin, testataan uusi Ford Mondeo, ja selvitetään, mihin kaikkeen taipuvat phabletit eli jättipuhelimet.

Citroën on lähtenyt toden teolla mukaan ralliautobisnekseen. Teknaville avautui ainutlaatuinen mahdollisuus koeajaa kerralla koko Citroën Racingin rallikalusto. Ohjelmassa tehdään samalla historiaa, kun Markku Alén testaa ensimmäistä kertaa urallaan etuvetoista ralliautoa.

 

Risto Virtasen käsittelyssä on yksi vuoden mielenkiintoisimmista autouutuuksista. Riston testissä nähdään vihdoin markkinoille saapunut uusi Ford Mondeo.


Ohjelmassa tavataan myös kolmas erittäin kokenut kuski. Nils-Olof Eklundh sai 78 vuotta sitten ajokortin, jossa oli lisälupa ajaa T-mallin Fordia. Nykyinen Skoda Octavia on 94-vuotiaan teräsvaarin 64. menopeli. 


Isot älypuhelimet ovat kasvattaneet suosiotaan sitä mukaa, kun television ja videoiden katselu on siirtynyt mobiililaitteisiin. Mutta mitä muuta hyötyä isosta näytöstä on? Sen kertoo Teknavin elektroniikkatoimittaja Pauli Reinikainen, jonka testissä on kaksi jättipuhelinten valtiasta, Samsung Galaxy Note 4 ja iPhone 6 Plus.


Ohjelman aiheisiin voi tutustua syvällisemmin Teknavin ilmaisessa tablet- ja verkkolehdessä osoitteessa www.teknavi.fi.

Teknavin kahdeksas kausi esitetään MTV3-kanavalla. Ensiesitys keskiviikkoisin klo 22.45 ja uusinta lauantaisin klo 10.25. Jaksot ovat katsottavissa kahden kuukauden ajan myös Katsomossa. 

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.