Eri uskontokuntien edustajat marssivat rinta rinnan Helsingissä rauhan puolesta

Eri uskontokunnat marssivat tänään yhdessä Helsingissä rauhan puolesta.

Mukana on edustajia muun muassa Helsingin evankelis-luterilaisista seurakunnista, sunni- ja shiiayhteisöistä, juutalaisesta seurakunnasta, ortodoksisesta sekä katolisesta kirkosta. 

Uskonnollisten yhteisöjen johtajat ja edustajat kokoontuvat Helsingin tuomiokirkon edustalle kello 13. He kutsuvat kaikki kaupunkilaiset mukaan marssille uskontokuntaan katsomatta.

Tuomiokirkolle kokoontuvan joukon on tarkoitus marssia Ranskan suurlähetystölle Kaivopuistoon, minne marssijat vievät mukanaan toivon tervehdyksen. 

Marssilla halutaan osoittaa mieltä vihaa, pelkoa ja väkivaltaa vastaan, ja osoittaa myötätuntoa Pariisin terrori-iskujen uhreille.

Myös Turussa eri uskontokuntien edustajat kävelevät rauhan ja toivon puolesta tänään. 

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV:n tietosuojakäytännöt uudistuvat. Jatkaaksesi Palveluiden käyttöä, pyydämme sinua perehtymään Tietosuojakäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.
MTV käyttää Palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään evästekäytäntöömme, joka on luettavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.