HS: Keskustan kannatus lähenee SDP:tä

Helsingin Sanomien kyselyn mukaan sekä keskusta että SDP ovat lisänneet kannatustaan. Kokoomuksen kannatus on laskusuunnassa.

Helsingin Sanomien Suomen Gallupilla teettämän kyselyn mukaan sekä SDP että keskusta ovat lisänneet kannatustaan. Keskusta on kuitenkin kuronut umpeen demareiden etumatkaa. SDP:n kannatus oli joulukuun alussa tehdyssä kyselyssä reilut 26 prosenttia ja keskustan 24,5 prosenttia.

Kokoomuksen kannatus on puolestaan laskenut. Kokoomuksen kannatus on 18,5 prosenttia. Vasemmistoliitto ja vihreät ovat tasaväkisiä vajaan kymmenen prosentin kannatuksellaan.

Tutkimukseen haastateltiin yli 2 300 suomalaista. Kannatustutkimuksen virhemarginaali on kaksi prosenttiyksikköä suurimpien puolueiden kohdalla.

(MTV3)

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV:n tietosuojakäytännöt uudistuvat. Jatkaaksesi Palveluiden käyttöä, pyydämme sinua perehtymään Tietosuojakäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.
MTV käyttää Palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään evästekäytäntöömme, joka on luettavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.