Junaliikenne takkuaa Helsingissä

Helsingin ratapihalla on ollut aamun aikana useita ongelmia, jotka ovat myöhästyttäneet Helsinkiin saapuvia ja sieltä lähteviä junia.

VR:ltä kerrotaan, että aamulla turvalaitevika aiheutti 5-10 minuutin myöhästymisiä lähijunissa rantaradan puolella. Vika saatiin korjattua seitsemään mennessä.

Lisäksi Keravalle menevä lähijuna on juuttunut Linnunlaulun kohdalle ja aiheuttaa myöhästymisiä lähiliikenteessä. Tilanteen pitäisi olla ohi tunnin sisällä.

Kolmas ongelmia aiheuttanut tapausi oli Joensuuhun klo 7.12 lähdössä olleen Pendolino-junan juuttuminen asemalle. Se myöhästyi aikataulusta toista tuntia ja aiheutti ruuhkaa ja ahtautta asemalla.

(MTV3)

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV:n tietosuojakäytännöt uudistuvat. Jatkaaksesi Palveluiden käyttöä, pyydämme sinua perehtymään Tietosuojakäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.
MTV käyttää Palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään evästekäytäntöömme, joka on luettavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.