Laivamatkailijoille myytiin salmonellan saastuttamaa lihaa

Laivamatkailijoille myydyssä ankanrinnassa on havaittu salmonellaa.

Lunden Catering vetää myynnistä ranskalaisen pakastetun Barberry Duckbreast -ankan rintafileen tuotteessa todetun salmonella takia.

Lihaa ehdittiin myydä 25.-30. huhtikuuta Viking Gabriellalla ja Viking XPRS:llä. Elintarviketurvallisuusvirasto Eviran mukaan molemmilla laivoilla on myyty alle kymmenen pakkausta.

Salmonellahavainto koskee tuotetta, joka on vakuumipakattu 800 gramman pakkaukseen. Parasta ennen -päiväys tuotteissa on 21.3.2014 ja erätunnus 280312.

Kuumentaminen tuhoaa salmonellan. Siipikarjanliha suositellaan kuumennettavaksi yli +75 asteeseen.

(MTV3 - STT)

Osallistu keskusteluun

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.