Poliisi epäilee: Suonenjoen kuolonkolariin liittyi kova vauhti ja alkoholi

Poliisi on jatkanut viimeyönä Pohjois-Savossa Suonenjoella tapahtuneen kuolonuhrin vaatineen liikenneonnettomuuden tutkintaa.

Yksi ihminen kuoli ja neljä loukkaantui Suonenjoella Pohjois-Savossa, kun auto suistui tieltä ojaan viime yönä noin puoli yhden aikaan. Surmansa saanut menehtyi heti tapahtumapaikalla. Kolme loukkaantui lievemmin ja yksi vakavasti. 

Poliisi epäilee, että onnettomuuteen liittyy kova ajonopeus ja alkoholi.

–Esitutkinta on aivan alussa, mutta tapahtumapaikalla on heti puhallutettu henkilöitä, jonka kautta epäillään alkoholin liittyvän asiaan. Lisäksi on havaittavissa, että autolla on ajettu oikein kovaa ylinopeutta, kertoo Itä-Suomen poliisilaitokselta rikoskomisario Pekka Jäntti.

Poliisin mukaan onnettomuus tapahtui vasemmalle kaartavassa mutkassa, eikä tapaukseen uskota liittyvän muita ajoneuvoja. 

Tapausta tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, törkeänä rattijuopumuksena ja törkeänä kuolemantuottamuksena. 


Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV:n tietosuojakäytännöt uudistuvat. Jatkaaksesi Palveluiden käyttöä, pyydämme sinua perehtymään Tietosuojakäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.
MTV käyttää Palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään evästekäytäntöömme, joka on luettavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.