Mainos

Ravintolalaki tiukkenee

Ravintola-alan pienyrittäjät ovat joutumassa vaikeuksiin vuodenvaihteessa. Kaikissa anniskeluravintoloissa pitää jatkossa olla niin sanottu vastaava hoitaja.

Vastaava hoitaja on tarjoilijakoulutuksen saanut työntekijä tai tarjoilija, jolla on kahden vuoden työkokemus ja niin sanottu anniskelupassi. Passin suorittaminen maksaa 35-50 euroa.

Lain tiukentumisen myötä myös opiskelijoiden työnteko ja ulkomaalaisten mahdollisuus perustaa omia ravintola-alan yrityksiä hankaloituvat.

Lain tarkoituksena on vähentää alkoholitarkastusten tarvetta ravintoloissa.

(MTV3)

(Kymmenen uutiset 30.12.2003)

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.