Sopupeleistä miljoonien lasku

Miesten huippupesäpalloilussa loppukesällä 1998 paljastunut sopupelisotku ei ainoastaan vahingoittanut kansallispelin mainetta. Se oli myös kallis takaisku lajille. Sopupelikeikka on maksanut pesäpalloilulle kymmenen miljoonaa markkaa ja paperia asian tiimoilta on koossa kaksi olympiastadionin korkuista kasaa, sanoi Suomen pesäpalloliiton toiminnanjohtaja Markku Pullinen tänään Kuopiossa.

Sponsorit vierastivat viime kaudella kansallispeliä, eikä mediajulkisuuskaan ollut entisenlaista. Nyt tilanne näyttää Pullisen mukaan paremmalta. Televisio ja radio ovat mukana, ja yritykset ovat palaamassa lajiin, Pullinen ilmoitti tyytyväisenä. Pahimmillaan sopupeleihin sotkeutuneita henkilöitä arvioitiin olevan 500. Pullisen mukaan sotku on nyt saamassa oikeat mittasuhteet. Jos syytteitä nostetaan, niitä saa parikymmentä pesäpalloilijaa, Pullinen totesi.

(STT)

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV:n tietosuojakäytännöt uudistuvat. Jatkaaksesi Palveluiden käyttöä, pyydämme sinua perehtymään Tietosuojakäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.
MTV käyttää Palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään evästekäytäntöömme, joka on luettavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.