Stubb: Suomen taloustilanne vakava, isoja ratkaisuja ei ole varaa viivyttää

Valtiovarainministeri Alexander Stubbin (kok.) mukaan hallituksen piirissä ei ole keskusteltu yhteiskuntasopimuksen lykkäämisestä.  

– Ei ole keskusteltu hallituksessa mistään lykkäämisestä, pidämme kiinni hallitusohjelmasta normaaliin tapaan. Suomen taloustilanne on tällä hetkellä niin vakava, että meillä ei ole varaa tai mahdollisuutta viivyttää suuria ratkaisuja kuten yhteiskuntasopimusta, Stubb sanoi STT:lle.  

Hän tapasi Berliinissä Saksan valtiovarainministerin Wolfgang Schäublen, jonka kanssa esillä oli myös Suomen taloustilanne ja hallituksen suunnitelmat sen korjaamiseksi.  

Palkansaajajärjestöt esittivät vuoden lykkäystä yhteiskuntasopimukseen eilen. Niiden mukaan nyt on keskityttävä ensi vuoden palkkaratkaisuihin ja yhteiskuntasopimukselle otettava tarvittava aika myöhemmin.  

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV:n tietosuojakäytännöt uudistuvat. Jatkaaksesi Palveluiden käyttöä, pyydämme sinua perehtymään Tietosuojakäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.
MTV käyttää Palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään evästekäytäntöömme, joka on luettavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.