SuomiAreena on tänä kesänä suurempi kuin koskaan

700 eri keskustelijaa, 150 eri tapahtumaa, kymmenen ministeriä, 70 kansanedustajaa ja kuusi ministeriötä.

Siinä muutama avainluku tämän kesän SuomiAreena-tapahtumasta, joka on tänä kesänä suurempi kuin koskaan aikaisemmin. MTV:n ja Porin kaupungin järjestämä keskustelutapahtuma järjestetään tänä kesänä yhdeksättä kertaa. SuomiAreena alkaa 12.7. ja päättyy 19.7.

Keskusteluaiheet ulottuvat Ukrainan kriisistä aina kirjallisuuteen. Tämän kesän erikoisuus on, että keskusteluja yhdistää ensi kertaa iso kattoteema, joksi on valittu asuminen ja ympäristö.

Yli 40 keskustelussa puhutaan muun muassa ilmastonmuutoksesta, kierrätyksestä, sisäilmaongelmista, lähiöasumisesta ja taloyhtiöiden tulevaisuudesta. 

MTV3 näyttää SuomiAreenan kiinnostavimmat keskustelut, ja niiden jälkipuinnit parhaaseen katseluaikaan. Tämän lisäksi Radio Nova raportoi tapahtumasta kattavasti, ja MTV Uutiset seuraa SuomiAreenaa tiiviisti verkkosivuillaan.

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV:n tietosuojakäytännöt uudistuvat. Jatkaaksesi Palveluiden käyttöä, pyydämme sinua perehtymään Tietosuojakäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.
MTV käyttää Palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään evästekäytäntöömme, joka on luettavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.