Mainos

Terveydenhuollon valvontaan esitetään uudistuksia

Terveydenhuoltoa kansallisesti koordinoivaan neuvostoon kuuluisi mm. alan ministereitä, virkamiehiä ja hoitohenkilökuntaa.

Eduskunnan tulevaisuusvaliokunta esittää kansallisen Terveydenhuollon neuvoston perustamista terveydenhuollon ylimmäksi koordinaattoriksi. Esitys sisältyy valiokunnan tänään julkistamaan kannanottoon Suomen terveydenhuollon tulevaisuudesta.

Terveydenhuolto tulisi järjestää valiokunnan mielestä vuonna 2015 niin, että paikallistasoa ja kunnallista demokratiaa edustaisivat terveysalueet ja terveyspiirit. Yhteensä 5-7 yliopistosairaaloihin tukeutuvaa hyvinvointipiiriä toimisi vaativammassa erikoissairaanhoidossa terveyspalvelujen tilaajina alueensa terveyspiirien lukuun.

Kansallisesti hoitoja koordinoisi ja organisoisi Terveydenhuollon neuvosto, joka koostuisi muun muassa alan ministereistä, johtavista virkamiehistä, hyvinvointipiireistä, kuntakentästä ja hoitohenkilökunnasta.

(MTV3-STT)

Mainos

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.