Tukiainen pakoilee mediaa

Eroottinen tanssijatar Johanna Tukiainen on tänään jättänyt saapumatta lupaamiinsa haastatteluihin.

Tukiaisen oli tarkoitus olla aamulla Radio NRJ:n haastattelussa, mutta kohutanssija ei koskaan saapunut paikalle. Juontajat yrittivät tavoittaa Tukiaista, mutta häntä ei saatu puhelimen päähän.

Tukiainen ei myöskään saapunut tänään MTV3:n kanssa sopimaansa haastatteluun. Tanssija oli sulkenut puhelimensa, eikä vastannut jätettyihin soittopyyntöihin.

Tukiainen kertoi eilen saaneensa runsaasti uhkauksia tuntemattomilta ihmisiltä sen jälkeen, kun ulkoministeri Ilkka Kanervan ero varmistui.

Hänen mielestään tekstiviestikohu on saanut aivan liian suuret mittasuhteet julkisuudessa.

Hymy-lehti julkaisi eilen Kanervan Tukiaiselle lähettämiä tekstiviestejä, joissa ehdotetaan tapaamisia ja koskettelua ja vihjaillaan enemmästäkin.

(MTV3)

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV:n tietosuojakäytännöt uudistuvat. Jatkaaksesi Palveluiden käyttöä, pyydämme sinua perehtymään Tietosuojakäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.
MTV käyttää Palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään evästekäytäntöömme, joka on luettavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.