Vasemmistoliiton Kontula: Vesitän hallituksen heikennykset

Vasemmistoliiton kansanedustaja Anna Kontula pyrkii vastustamaan tai vesittämään hallituksen esittämiä heikennyksiä kotihoidon tukeen ja subjektiiviseen päivähoito-oikeuteen. Kontula kertoo asiasta avoimella Facebook-sivuillaan.

Kontula sanoo näissä asioissa toimivansa hallituksen linjaa vastaan.

Hän on tämän hetkisten tietojen perusteella valmis "kuittaamaan" opintotukimuutoksen, mikäli mikään muu ei muutu.

– En pidä sitä heikennyksenä: opintorahahan nousee vastaavasti kun tukikuukausia leikataan, ja tukikuukausien loppuminen taas on portti työkkärirahalle/toimeentulotuelle (jotka ovat kumpikin enemmän kuin opintoraha).

Kontula toteaa, että kunnissa on tarvetta järkeville uudistuksille, mutta epäilee, että parin miljardin tehtävien karsintaa voidaan tuskin tehdä vasemmistolaisittain hyväksyttävällä tavalla.

(MTV3)

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV:n tietosuojakäytännöt uudistuvat. Jatkaaksesi Palveluiden käyttöä, pyydämme sinua perehtymään Tietosuojakäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.
MTV käyttää Palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään evästekäytäntöömme, joka on luettavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.