Vihreiden Niinistö haukkuu Grahn-Laasosen: Ympäristöhäpeän päivä

Vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö sanoo, että soidensuojeluohjelman lykkääminen tarkoittaa hallitukselle täydellistä ympäristöhäpeän päivää.

Ympäristöministeri, kokoomuksen Sanni Grahn-Laasonen ilmoitti tänään, että soidensuojeluohjelmaa valmistelevan työryhmän toimikautta venytetään ensi syksyyn.

Niinistö pitää toimintaa kaikkien lupausten rikkomisena, koska soidensuojelulaki oli hallitusohjelmassa ja sitä oli valmisteltu vuosia.

– Olen todella järkyttynyt, että hallitus kehtaa tehdä tällaista ja vielä perjantai-iltapäivänä Fennovoima-äänestyksen jälkeen, kun ministeri aikoo karata Limaan ilmastoneuvotteluihin, ettei hän edes halua tästä keskustella.

Niinistön tulkinnan mukaan kokoomus haluaa pestä kätensä koko soidensuojelusta.

– Tämä ministeri päättää, ettei hän toteuta sitä ainoaa suomalaisen luonnon kannalta keskeistä tehtävää, joka hänen ministerinkaudelleen osuu, vaan lykkää sen seuraajalleen.

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV:n tietosuojakäytännöt uudistuvat. Jatkaaksesi Palveluiden käyttöä, pyydämme sinua perehtymään Tietosuojakäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.
MTV käyttää Palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään evästekäytäntöömme, joka on luettavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.