Iskelmä-Finlandian ehdokkaat valittu

Iskelmä-Finlandian ehdokkaita ovat tänä vuonna Danny, Eija Kantola, Jorma Kääriäinen, Katri Helena ja Matti & Teppo.

Kääriäinen, Jorma ja Agents-yhtye

Ehdokkaat tämän vuoden Iskelmä-Finlandia-palkinnon saajaksi on valittu. Tunnustusta tavoittelevat Danny, Eija Kantola, Jorma Kääriäinen, Katri Helena sekä duo Matti & Teppo.

Palkinnon saajan valitsee tällä kertaa kapellimestari Raimo Henriksson. Iskelmä-Finlandian rahallinen arvo on 10 000 euroa. Palkinto myönnetään pitkästä ja menestyksekkäästä työstä esiintyjänä, mutta myös nuoremman taiteilijan vahvat näytöt suuresta menestyksestä voivat nostaa hänet Iskelmä-Finlandian saajaksi.

Iskelmä-Finlandia luovutetaan Tapsan Tahdit -festivaalilla Nokialla 29. heinäkuuta. Iskelmäväen palkinto jaetaan nyt neljännen kerran. Aiemmin Iskelmä-Finlandian ovat pokanneet Antti Huovila, Marion Rung sekä Kari Tapio.

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV:n tietosuojakäytännöt uudistuvat. Jatkaaksesi Palveluiden käyttöä, pyydämme sinua perehtymään Tietosuojakäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.
MTV käyttää Palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään evästekäytäntöömme, joka on luettavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.