Nuoret suomalaiset muotoilijat Sotheby`s-näyttelyssä

Nuoret suomalaissuunnittelijat Mari Relander ja Anna Katriina Tilli esittäytyvät Sotheby`s-näyttelyssä Lontoossa. Molemmat opiskelevat Taideteollisessa korkeakoulussa tila- ja kalustesuunnittelua. He saivat kutsun maineikkaan huutokauppakamarin myyntinäyttelyyn, kun näyttelyn kuraattori Rachel Barraclough tutustui heidän teoksiinsa Lontoon Designersblock-tapahtumassa viime syyskuussa.

Relander ja Tilli osallistuvat katselmukseen yhteisen Perhonen-yrityksensä nimissä. Esillä ovat Vuokko-kalustesarja, katto- ja lattiavalaisimet sekä pöytä. Kalustesarjan innoitteena ovat nyplätyt pitsiliinat.

Mari Relander ja Anna Katriina Tilli ovat jäseninä nuorten suomalaisten muotoilijoiden IMU Design -ryhmässä. Työparina he ovat osallistuneet menestyksekkäästi moniin kotimaisiin suunnittelukilpailuihin. Kaksikko voitti vuosi sitten keväällä Helsingin kaupungin opetusviraston järjestämän koulukalusteiden suunnittelukilvan.

Sotheby`s-muotoilunäyttelyssä on mukana töitä yli viideltäkymmeneltä suunnittelijalta eri puolilta maailmaa. Katselmus pidetään 13.- 21. helmikuuta huutokauppakamarin päägalleriassa.

(STT)

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV:n tietosuojakäytännöt uudistuvat. Jatkaaksesi Palveluiden käyttöä, pyydämme sinua perehtymään Tietosuojakäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.
MTV käyttää Palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään evästekäytäntöömme, joka on luettavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.