Heitti kolajuomaa Stubbin päälle – asia syyttäjälle

Valtiovarainministeri Alexander Stubbin (kok) päälle kolajuomaa heittänyttä miestä epäillään lievästä vahingonteosta ja kunnianloukkauksesta. Poliisi on saanut jutun esitutkinnan valmiiksi. Seuraavaksi juttu siirtyy syyttäjälle.

Stubbin päälle heitettiin nestettä Tampereen Koskikeskuksessa sijaitsevassa kahvilassa marraskuun lopussa. Lievästä vahingonteosta ja kunnianloukkauksesta epäillään vuonna 1989 syntynyttä tamperelaista miestä. Mies on myöntänyt heittäneensä Stubbin päälle kolaa. 

Poliisi on saanut jutun esitutkinnan valmiiksi, ja seuraavaksi asia siirtyy syyttäjälle syyteharkintaa varten. Epäillyllä miehellä ei ole aikaisempaa rikostaustaa.

Ministeri Stubb vaatii rikoksesta epäillylle rangaistusta, mutta hänellä ei ole vahingonkorvausvaatimuksia.

 

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV:n tietosuojakäytännöt uudistuvat. Jatkaaksesi Palveluiden käyttöä, pyydämme sinua perehtymään Tietosuojakäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.
MTV käyttää Palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään evästekäytäntöömme, joka on luettavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.