Sivutoiminen pelastaja ajoi turhaa hälytysajoa ja kolaroi Oulussa

Pelastustoimen sivutoiminen henkilö ajoi aiheetonta hälytysajoa ja kolaroi pelastuslaitoksen henkilöautolla Oulussa lauantaina. Kuljettaja loukkaantui kolarissa.

Oulu-Koillismaan pelastuslaitoksen mukaan mies oli saanut auton perjantaina käyttöönsä, jotta voisi osallistua sivutoimiselle henkilöstölle tarkoitettuun täydennyskoulutukseen. Mies ei kuitenkaan saapunut koulutukseen.

Pelastuslaitos sai aamupäivällä tiedon turhasta hälytysajosta. Auto löytyi ennen puoltapäivää. Kuljettaja oli ajautunut tieltä ulos Oulunsalon keskustan tuntumassa ja törmännyt puuhun. Tapahtumapaikalla olleet olivat nähneet kuljettajan poistuvan paikalta.

Poliisi tutkii tapahtumaa muun muassa liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Myös pelastuslaitos on aloittanut sisäisen tutkinnan tapahtumista.

(MTV3 - STT)

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV:n tietosuojakäytännöt uudistuvat. Jatkaaksesi Palveluiden käyttöä, pyydämme sinua perehtymään Tietosuojakäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.
MTV käyttää Palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään evästekäytäntöömme, joka on luettavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.