Turvapaikanhakijat tunkeutuivat poliisiasemalle Turussa

Joukko turvapaikanhakijoita tunkeutui luvatta Turun pääpoliisiaseman ulkomaalaistutkinnan eteistiloihin, tiedottaa Turun poliisi. 

Poliisin mukaan tiloihin tunkeutuneet eivät noudattaneet henkilökunnan ohjeita jonojärjestyksestä ja osa käyttäytyi aggressiivisesti. 

Poliisi kertoo, että paikalle hälytetyt järjestyspoliisin partiot taluttivat kaksi kuumimpana käyvää ihmistä putkaan rauhoittumaan. Tämän jälkeen tilanne rauhottui. 

Kahta epäillään nyt julkirauhan rikkomisesta ja niskoittelusta poliisia vastaan. 

Poliisin mukaan kyse oli noin parinkymmenen nuoren tai nuorehkon miehen joukosta. Välikohtaus tapahtui alkuiltapäivästä. Alkusyy ei ole poliisin tiedossa.

Putkaan päätyneiden miesten henkilöllisyys tai kansallisuus ei ole tässä vaiheessa tiedossa, sillä he olivat vasta menossa rekisteröitymään turvapaikanhakijoiksi.  

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV:n tietosuojakäytännöt uudistuvat. Jatkaaksesi Palveluiden käyttöä, pyydämme sinua perehtymään Tietosuojakäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.
MTV käyttää Palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään evästekäytäntöömme, joka on luettavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.