M-real sulkee paperikoneen Jyväskylässä jo huomenna

Metsäyhtiö M-real sulkee Lielahden sellutehtaan Tampereella ja yhden paperikoneen Kankaan tehtaalla Jyväskylässä. Yhtiö on tiedottanut, että marraskuussa alkaneet yt-neuvottelut on saatu päätökseen.

M-realin mukaan henkilöstövähennys on 124 henkilötyövuotta. Suunnilleen samansuuruisista vähennyksistä puhuttiin neuvottelujen alkaessa.

- Yksinkertaistamme toimintatapaamme ja keskitymme vahvuuksiimme ydinliiketoiminnassamme. Päällystetyn aikakauslehtipaperin tuotevalikoiman yksinkertaistaminen on edennyt hyvin sekä saanut asiakkailtamme hyvän vastaanoton, sanoi toimitusjohtaja Mikko Helander.

Sulkemiset ovat osa M-realin marraskuussa julkistamaa tulosparannusohjelmaa. Kankaan aikakauslehtipaperia tuottava paperikonelinja 2 suljetaan jo huomenna ja Lielahden tehdas kevään kuluessa.

(MTV3-STT)

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV:n tietosuojakäytännöt uudistuvat. Jatkaaksesi Palveluiden käyttöä, pyydämme sinua perehtymään Tietosuojakäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.
MTV käyttää Palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään evästekäytäntöömme, joka on luettavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.