Yli puolet saksalaisista boikotoi Nokiaa

Stern-lehden teettämän kyselyn mukaan 56 prosenttia saksalsista ei enää halua Nokian puhelinta, koska yhtiö on sulkemassa tehdastaan Bochumin kaupungissa.

Nokian johtaja Olli-Pekka Kallasvuo sanoo Frankfurter Allgemeine Zeitung -lehden haastattelussa, että hän ymmärtää, että tehtaan sulkeminen vaikuttaa saksalaiskuluttajien kännykän ostopäätöksiin. Kallasvuo lisäsi myös, että samalla kun kännyköiden hinnat ovat laskeneet 35 prosenttia, ovat saksalaistyövoiman kustannukset nousseet 20 prosenttia.

Kallasvuon mukaan kokoonpanotyö siirtyy pois Länsi-Euroopasta. Hän huomauttaa, että Nokia on viimeinen matkapuhelinvalmistaja Saksassa.

(MTV3-AFP)

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV:n tietosuojakäytännöt uudistuvat. Jatkaaksesi Palveluiden käyttöä, pyydämme sinua perehtymään Tietosuojakäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.
MTV käyttää Palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään evästekäytäntöömme, joka on luettavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.