Espanjalainen ministeri Siperiaan ottamaan oppia talvesta

Espanjan kunnossapitoasioista vastaava ministeri tekee vierailun siperialaiselle lentokentälle. Vierailun tarkoituksena on oppia, miten kentällä selvitään talviolosuhteissa.

Espanjassa on esitetty syytöksiä, että Madridissa ei oltu valmistauduttu riittävässä määrin viime kuussa tapahtuneisiin lumimyrskyihin.

Ministeri Magdalena Alvarez matkaa Irkutskin talven keskelle keskiviikkona. Eilen ministeri tutustui Pietarin rautatiejärjestelmään.

Satoja lentoja viivästyi ja viisikymmentä käännytettiin pois tammikuun alun kovien lumimyrskyjen takia. Madridin Barajasin lentokenttä suljettiin viideksi tunniksi.

Lumisateet johtivat myös junaliikenteen viivästyksiin ja aiheutti liki 400 kilometrin mittaiset liikenneruuhkat Madridin ympäristössä.

(MTV3-AFP)

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV:n tietosuojakäytännöt uudistuvat. Jatkaaksesi Palveluiden käyttöä, pyydämme sinua perehtymään Tietosuojakäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.
MTV käyttää Palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään evästekäytäntöömme, joka on luettavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.