Kalansyönti vähentää sydäntautiriskejä

Säännöllinen kalansyönti vähentää naistenkin sydäntautiriskejä

Tuoreen tutkimuksen mukaan myös naiset hyötyvät kalapitoisesta ruokavaliosta. Etenkin kalojen sisältämä omega 3-rasvahapon on todettu vähentävän sydänkohtauksia naisilla jopa puoleen.

Harvardin ja Bostonin yliopistoissa tehty tutkimus osoittaa, että sydänkohtauksen riski vähenee kolmanneksella, jos kalaa syödään kolmesta neljään kertaan viikossa.

Tutkimukseen osallistui yli 80 000 naista Britanniassa ja Yhdysvalloissa.

(MTV3)

(Huomenta Suomi 10.04.2002)

Osallistu keskusteluun

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.